metalshow

Noul an scolar incepe cu joaca de-a meseriile la Plaza Romania

În weekendul 12 – 13 septembrie, copiii se vor pregăti pentru noul an școlar jucându-se de-a meseriile la Plaza România. Accesul la workshop-uri și la distracție este liber.

Sâmbătă, 12 septembrie, activitățile distractive și instructive iau startul la ora 11.00. Cei mici vor afla secretele meseriilor de medic și de profesor jucându-se timp de o oră, pentru ca apoi să exploreze culisele unei cariere artistice. Fiecare copil își poate etala talentul sub reflectoarele Plaza România.

La ora 13.00, însuși Einstein vine să le dezvăluie copiilor experimente chimice și fizice extrem de amuzante. Din peisaj nu vor lipsi baloanele uriașe. Începând cu ora 14.00, cei mici vor explora diverse meserii prin intermediul actoriei ca să vadă care li se potrivește, iar Fundația Calea Victoriei îi va recompensa cu premii. Mai mult, un atelier de arts & crafts îi așteaptă pe cei mici la Plaza România între 11.00 și 15.00. Juniorii vor putea să vadă ce înseamnă olăritul și să realizeze propriile lor creații.

Duminică, 13 septembrie, copiii se vor putea distra în compania Minionilor care se pregătesc pentru noul an școlar timp de o oră, începând de la 11.00. Tot de la aceeași oră, juniorii vor putea vedea ce înseamnă să devii bucătar și ce preparate delicioase pot găti.

De la 12.00, cei mici se vor juca de-a constructorii; vor face asta construind un oraș în miniatură. De la aceeași oră, pot participa și la un atelier arts & crafts, la care își vor confecționa propriile rechizite școlare. Începând cu ora 13.00, juniorii vor explora meseriile de polițist și de pompier, învățând regulile de circulație, dar și cum să prevină incendii. La ora 14.00, pe cei mici îi așteaptă joaca de-a meseriile… prin actorie. Astfel, vor putea afla care e cariera potrivită pentru ei. Premiile puse în joc pentru ei sunt oferite de către Fundația Calea Victoriei.

Bucuresti, 09.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *