Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noua solutie print-from-file DaylightRIP 2006

Productivitate si viteze imbunatatite cu noua solutie print-from-file DaylightRIP 2006

Cu un design complet reproiectat al subsistemului de output, noua solutie software DaylightRIP 2006 dezvoltata de producatorul german SCP Software permite o imbunatatire a productivitatii in proiectele de printare si RIP-uire profesionale a documentelor de format mare: postere, afise, bannere, planse, etc.

Durata de printare a joburilor se reduce cu pana la 70% cu ajutorul noului subsistem. Ruland in spatele aplicatiilor grafice principale, acesta preia instantaneu managementul de culoare din aplicatia principala eliberand in doar cateva secunde resursele utile ale sistemului pentru inceperea unui nou job. Timpul de printare redus pentru fiecare job permite astfel o crestere a productivitatii.

In plus, DaylightRIP 2006 ofera acum un mod integrat de calculare automata a costurilor de productie Modulul poate fi configurat cu usurinta de administratorul de system si furnizeaza o evidenta detaliata a costurilor implicate in joburi sau proiecte, facilitand facturarea finala catre clienti (in cazul centrelor de copiere profesionala).

De asemenea capacitatea de importare a fisierelor a fost imbunatatita oferind  o imprimare de mai multe pagini intr-o singura pagina. Producatorul german SCP software vine si cu o serie de drivere mai  performante.

De asemenea capacitatea de importare a fisierelor a fost imbunatatita si simplificata, oferind  posibilitatea de imprimare a unei singure pagini din documente cu pagini multiple.  Sunt incluse si noi drivere de imprimante. Upgrade-ul vechilor versiuni la versiunea 2006 se poate face cu o cheie de activare, iar versiunea demo se poate descarca gratuit.

SCP Software (www.scp.de), cu sediul in Aachen, Germania este lider modial in domeniul dezvoltarii solutiilor software  pentru captura, procesare, arhivare, copiere si printare a documentelor. Membra a Reprografic Associations din Germania si Statele Unite, membra a International Color Consortium (ICC), SCP Software a dezvoltat prima solutie din lume pentru digital plot management (1991), primul RIP
color (1992) precum si primul software color pentru scan-copy-print destinat formatelor mari (Colorado -1995). Printre partenerii SCP se numara producatori renumiti de echipamente format mare dintre care reamintim Canon, HP, Mutoh, Roland, Seiko, Encad (imprimante), Colortrac, Vidar, Contex (scannere). Multi dintre acestia recomanda sau chiar includ produsele RIP ale SCP Software in oferta lor.

Firma Z Spot Media (www.zspotmedia.ro) este distribuitor in Romania al produselor SCP Software dar si al Colortrac (scannere format mare), Canon (imprimante si plottere), Scan2CAD (solutii vectorizare). Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *