Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Connex Vodafone investeste pentru schi

Connex Vodafone investeste peste 550.000 $ pentru mai multa siguranta in munti si pe partiile de schi

              • Sisteme de protectie instalate pe 9 partii de schi
    • Numarul 0-SALVAMONT, la dispozitia tuturor utilizatorilor de telefonie mobila

Connex Vodafone a investit peste 550.000 USD in initiative care au ca scop cresterea sigurantei oamenilor pe traseele montane si pe partiile de schi.

Connex Vodafone a produs si a instalat saltele si garduri de protectie in cele mai periculoase zone de pe 9 partii de schi. Sistemele de protectie sunt construite in concordanta cu standardele internationale si sunt montate pe partiile din Poiana Brasov, Busteni, Sinaia, Borsa, Vatra Dornei, Baisoara, Valea Jiului, Arieseni si Semenic.

“De cativa ani, Connex Vodafone a contribuit la reducerea riscului de accidente in munti, prin parteneriatul cu Salvamont.  Ne bucuram acum sa ii ajutam pe iubitorii sporturilor de iarna sa aiba o experienta mai placuta si mai sigura pe partiile de schi romanesti. In acest fel, continuam sa sprijinim sportul si sa fim alaturi de romani, venind in intampinarea nevoilor lor“, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Connex Vodafone.

Prin parteneriatul deja traditional incheiat de Connex Vodafone cu Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani (Salvamont), turistii beneficiaza de acces direct catre Dispeceratul National Salvamont. In caz de urgenta, toti utilizatorii de telefonie mobila pot apela numarul de telefon dedicat, 0-SALVAMONT (0725826668).

Sunand la 0-SALVAMONT, turistii pot obtine, de asemenea, informatii sigure si actuale despre vreme si despre starea traseelor montane.

Valoarea totala a celor doua programe depaseste 550.000 de dolari.

Conform statisticilor Salvamont, intre aprilie 2004 si aprilie 2005, peste 3000 de turisti au sunat la 0-SALVAMONT, iar echipele Salvamont au dus la bun sfarsit peste 120 de operatiuni de salvare.

Tot prin aceasta sponsorizare, Connex Vodafone a oferit Salvamont telefoane mobile si o solutie integrata de comunicatii, precum si echipamente tehnice si de iarna.

Connex Vodafone este prima retea video mobila din Romania, cu un numar de 5.529.007 de clienti, la data de 30 septembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate de comunicatii mobile din lume, cu Divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 27 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 171 milioane de clienti din intreaga lume.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *