metalshow

Noua revista SkyLady, la bordul aeronavelor TAROM

“Corporate Media Publishing” (CMP), divizie a  companiei “Grupul de Presă Român anunţă apariţia pe piaţă a primului număr TAROM SKYLADY- o nouă revistă oferită la bordul aeronavelor Companiei Naţionale Aeriene Române, adresată în primul rând doamnelor.

Echipa editorială, condusa de redactorul şef Laura Lică şi directorul de creaţie Eduard Ciceu, oferă celor peste 1 milion de pasagere ce călătoresc în fiecare an cu TAROM un concept  modern şi o grafică inovativă, care transformă revista într-un adevărat ghid practic în lumea magică a  frumuseţii feminine: cele mai interesante personalităţi, cele mai noi şi mai luxoase produse de pe piaţă, cele mai exclusiviste servicii şi bineînţeles, cele mai trendy destinaţii TAROM.

Revista se găseşte permanent la bordul aeronavelor TAROM, iar pasagerii sunt invitati să o ia cu ei la plecarea din avion şi să o utilizeze ca sursă de informatie şi divertisment.

SkyLady este distribuită împreună cu publicaţia tradiţională a companiei- “TAROM Insight”, care a devenit de asemenea produsul creativ al echipei CMP, după ce a trecut printr-un complex proces de repoziţionare şi reinventare, atât conceptual cât şi grafic.

TAROM SkyLady apare trimestrial, într-un tiraj de 30 000 de exemplare si are în medie 100 de pagini.  Revista se adresează femeilor educate, emancipate, cu un stil de viaţă sofisticat.

Echipa de management, condusă de Marilena Mantu, Director General, şi Robert Vasilescu, Sales Manager, asigură atât producţia tipografică a revistei cât şi strategia de vânzare de publicitate şi dezvoltare.

Grupul Român de Presă face parte din Medien Holding, o companie joint venture în domeniul media între The Nova Group şi Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Compania este acţionar principal în societatea « R », care editează cotidianul România liberă, tipografia United Print şi în Hiparion Magazines, care editează revistele Căminul, Casa mea, Domus, Planul casei mele, Util, Revista de Unelte şi Echipamente şi al emisiunilor TV “Căminul de 5 stele” şi “Totul despre casa mea”.

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *