free download 78 travel guides written by experts

Noua politica de bagaje Wizz Air lansata cu succes

{mosimage}WIZZ AIR REAMINTEŞTE PASAGERILOR CĂ BAGAJELE MICI DE CABINĂ SUNT TRANSPORATE GRATUIT ŞI CĂ TOATE TARIFELE AU FOST REDUSE CU 5 EURO

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare-low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a introdus astăzi cu success noua politică de bagaje, care limitează numărul bagajelor de cabină mari şi care va conduce la economii ce vor fi împărţite cu toţi pasagerii.

Pasagerii Wizz Air de astăzi, care vor călători de la peste 80 de aeroporturi au aderat la noua politică de bagaje prin transportarea unui bagaj de cabină mic (pănă la 42x32x25cm) sau a unui bagaj de cabină mare (până la 56x45x25cm), în urmă achitării unei taxe online de 10 Euro în momentul rezervării. În timpul primei dimineţi operaţionale cu această politică inovatoare, nu au fost înregistrate întârzieri asociate bagajelor. Wizz Air confirmă faptul că va continua să stimuleze pasagerii să călătorească într-un mod inteligent şi simplu prin transportarea unui singur bagaj de cabină mic, adăugând noi economii tarifelor scăzute de care se bucură lunar peste 1 milion de pasageri. Bunurile cumpărate în aeroport după controlul de securitate (o sursă importantă de venit pentru partenerii Wizz Air) vor continua să fie permise gratuit în cabină. Această politică nu se aplică rezervărilor făcute înainte de data de 4 octombrie.

Noua politică de bagaje Wizz Air

Tipul bagajului de cabină

Dimensiune (volum)

Exemple

Taxă

Bagaj de cabină mic

Până la 42x32x25cm; (30 L)

Geanta de mână, rucsacul, geanta de laptop (trebuie să se încadreze sub scaunul din faţă)

GRATUIT!

Bagaj de cabină mare

Mai mare decât bagajul mic de cabină până la 56x45x25cm; (60 L)

Trollere

10€ (online)

Politica de bagaje de cabină: 1 bagaj mic de cabină sau 1 bagaj mare de cabină pe pasager. Bunurile cumpărate la aeroport după controlul de securitate vor fi premise în mod gratuit în cabină.


Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager, a declarat: “Suntem încântaţi că pasagerii noştri au aderat cu promptiturine la noua politică de bagaje Wizz Air, o majoritate vastă dintre ei călătorind simplu, cu un bagaj de cabină mic. Mai puţin de 15% dintre clienţii Wizz Air au rezervat bagajul mare de cabină de la introducerea politicii, la începutul lunii octombrie. Acest lucru confirmă faptul că pasagerii noştri preferă să aibă posibilitatea de alegere a momentului în care să facă economii şi să fie prietenoşi cu mediul înconjurător şi când să plătească în plus pentru a se bucura de beneficii adiţionale. Nou politică care a început astăzi la nivel operaţional pe mai mult de 250 de rute Wizz Air, urmăreşte să reducă numărul de bagaje mari din cabină, crescând confortul pasagerilor şi reducând costurile. Wizz Air confirmă faptul că nu este doar cea mai verde linie aeriană din Europa, cu cele mai scăzute emisii de CO2, dar are şi pasagerii cei mai prietenoţi cu mediul înconjurător. Reamintim pasagerilor noştri că partajarea economiilor estimate a fost una dintre priorităţile noastre iar toate tarifele Wizz Air au fost deja reduse cu 5 Euro pe wizzair.com”.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *