Noua implementare Senior.ERP Suite

Senior.ERP Suite este solutia aleasa pentru a gestiona managementul proceselor in cadrul activitatilor de import si distributie desfasurate de noua companie rezultata din fuziunea dintre Farmaceutica Remedia SA si V.Tarus RoAgencies SRL. Implementarea platformei Senior.ERP Suite, a avut loc simultan cu fuziunea, fiind un suport activ in managementul schimbarii la nivel structural, al unificarii procedurilor operationale si culturilor organizationale ale celor doua companii.

Farmaceutica REMEDIA SA, consolidata prin fuziunea recenta dintre Farmaceutica Remedia SA si V.Tarus RoAgencies SRL, este listata la bursa de valori RASDAQ. Compania are sediul central in Deva, judetul Hunedoara si are puncte de lucru in Deva, Bucuresti, Targu Mures, Timisoara si Targu Jiu, precum si peste 30 de farmacii in judetele Hunedoara si Alba. Compania are o gama diversificata de activitati, import si distributie de produse farmaceutice si dispozitive medicale.

Implementarea Senior.ERP Suite a avut rol de a crea premisele necesare functionarii eficiente a companiei rezultate in urma fuziunii, precum si suportarea ritmului de crestere si dezvoltare ce va urma in perioada urmatoare. Preliminar fuziunii, ambele companii foloseau mai multe softuri diferite pentru gestionarea a diverse activitati. Senior Software a asigurat migrarea cu succes a datelor critice pentru functionarea companiei pe platforma unica oferita de Senior.ERP Suite, simultan cu fuziunea. In acest fel, prin unificarea fluxului informational, a procedurilor operationale de lucru si printr-un management unic al proceselor s-a asigurat continuitatea
si trecerea rapida la o cultura organizationala noua.

"Am ales solutia Senior.ERP Suite datorita raportului optim calitate-pret, flexibilitatii si suportului oferit pentru implementare. Un alt motiv esential al alegerii este faptul ca Senior.ERP Suite este o aplicatie dedicata special domeniului nostru de activitate, importul si distributia. Senior Software s-a implicat in intelegerea si optimizarea activitatii noastre, in realizarea modelarii  tuturor fluxurilor si proceselor organizationale, la nivel de import si distributie. Pentru a ne mentine pozitia in segmentul de piata, ne bazam pe acest sistem automatizat care accelereaza procesul decizional", a declarat dl. Robert Peloiu, Director Financiar Farmaceutica REMEDIA SA.

Bucuresti, 20.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *