free download 78 travel guides written by experts

CA are un nou COO

Michael J. Christenson a fost numit recent in functia de Chief Operating Officer in cadrul CA. Responsabilitatile lui Christenson vor fi managementul strategic si tactic al operatiunilor, ceea ce presupune realizarea, implementarea si imbunatatirea sistemelor aflate in stransa legatura cu produsele si serviciile companiei.

In cadrul CA, functia de Chief Operating Officer este de o importanta strategica, deoarece responsabilul cu managementul operatiunilor trebuie sa inteleaga procesul real de munca aflat in spatele activitatii de baza a companiei si sa creeze un sistem solid de imbunatatire a acesteia.

Christenson s-a alaturat echipei CA in februarie 2005, dupa o cariera de 23 de ani de coordonator al investitiilor bancare din cadrul Citigroup Global Markets. Inainte de Citigroup, Christenson a lucrat pentru Chase Manhattan in cadrul caruia s-a concentrat pe activitati specific bancare.

 “Sunt onorat sa anunt numirea lui Mike Christenson in functia de COO,” declara John Swainson, Presedinte si CEO CA. “In cadrul strategiei de dezvoltare globala derulate de catre CA in ultimele 14 luni, Mike s-a remarcat prin achizitionarea si integrarea cu succes a aproape 10 companii care au consolidat si diversificat portofoliul de solutii CA.”

Bucuresti, 20.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *