cleaning show 2021

Noua colecție TATI – bucuria zilelor de toamnă pentru întreaga familie

Legendarul retailer francez TATI, prezent și în România, în Veranda Mall din București, vă propune toamna aceasta o colecție bogată de articole vestimentare pe gustul întregii familii, la prețuri imbatabile.

Mizând pe creativitatea copiilor și părinților, TATI a pregătit o selecție variată de haine de toamnă, în culori puternice sau pastelate, pentru a inspira pe fiecare să își creeze propriile ținute, după pofta inimii.

colectia TATI, toamna

Hainele TATI sunt de foarte bună calitate, din materiale moi și confortabile, la prețuri foarte accesibile. Pantalonii, rochiile, puloverele și bluzele au prețuri începând cu 30 și 40 de lei, tricourile au prețuri de la 8,9 lei, iar pantalonii sport, perfecți pentru joacă, pot fi achiziționați cu doar 18,9 lei.

Brandul TATI are o tradiție de peste 60 de ani, oferind mii de produse la prețuri mici, printre care articole vestimentare, de care se poate bucura toată familia. Tineri, adulți, părinți, bunici, fiecare își poate găsi un articol preferat de îmbrăcăminte pentru sezonul rece.

Pe lângă haine și accesorii, în magazin se găsesc multe produse și jocuri dedicate copiilor, dar și obiecte decorative, pentru un cămin cald și primitor.

Încă de la înfiinţarea sa, în 1948, TATI a pus pe primul loc accesibilitatea și varietatea produselor, mizând pe calitate, la cele mai mici prețuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *