free download 78 travel guides written by experts

Nou pe piata de indoor advertising din Romania: ShowShiner

Megapolis Advertising este o companie tanara care a intrat pe piata romaneasca cu un concept inovativ care ofera tuturor clientilor sai o modalitate unica de a-si prezenta produsele unui public ales in functie de criterii bine stabilite, de tipul: consumatori care frecventeaza un anumit tip de restaurante/cluburi; turisti, etc. Acest concept consta in amplasarea unor aparate ShowSiner (lustruitoare automate de pantofi, dotate cu perie si crema incolora) in diverse locatii din Bucuresti si din tara.
In acest moment, reteaua Megapolis Advertising numara 130 de aparate amplasate in centre comerciale, business centers, hoteluri, restaurante, cluburi si baruri, cazinouri si sali de fitness, in proportie de 90% in Bucuresti.

Ce aducem nou pe piata

Show Shiner-ul este o masina comerciala de curatat si lustruit pantofii inzestrat cu un display pentru vizualizarea imaginilor publicitare. Show Shiner-ul este unul dintre cele mei eficiente si moderne modalitati de a promova o afacere, produse sau servicii. Captarea agresiva a atentiei clientilor potentiali se face printr-o prezentare dinamica si de impact a reclamelor.
Oferim 5 avantaje care ne diferentiaza clar de mijloacele de publicitate indoor existente:

1. Numar si diversitate mare de locatii
Reusim astfel sa acoperim toate zonele de interes. Prin selectarea locatiilor, se eficientizeaza investitia dumneavostra mesajul fiind directionat catre segmentul urmarit.
2 . Suprafata mare de afisare
Dimensiunea printurilor este de 90cm/60 cm. Ea permite prezentarea de calitate a unui ansamblu informational in detaliu, a unei mari cantitati de informatie sau element grafic.
3 . Investitie redusa
Este o forma de publicitate foarte eficienta: doar 0.035 Euro/afisare, costul unei campanii desfasurate pe o perioada de o luna de zile, 1 locatie (1 imagine 60 x 90 cm) = 30% din ¼ macheta publicitara revista Food and Bar, preturi de ratecard. (exemplu, calculele bazate pe tarife de rate card valabile in octombrie 2008).
4 . Public tinta
Clientul poate alege dintr-o varietate de locatii pentru a putea directiona mesajul catre segmentul vizat.
5 . Zilnic sute de afisari – garantat
Garantam pentru fiecare client minim 210 afisari/zilnic ale fiecarui print => 6300 de afisari pentru 30 zile.

Clienti actuali: Starcom Media, VARTA Romania, Romexpo, Stretch Design si altii

Cercetari efectuate

Un studiu desfasurat de Barbour&Monroe la Universitatea din Arizona, Facultatea de Cercetari de Marketing, a condus la urmatoarele concluzii cu privire la Show Shiner:
Ø    Gradul de retinere generat de acest tip de expunere a reclamelor este cu 60%  mai mare decat orice alt canal de media conventional.
Ø    Natura neobisnuita a aparatului capteaza atentia utilizatorilor in medie de 2 minute, pentru a-si lustrui pantofii si pentru a observa caracteristicile acestuia. Acestea conduc la nivel subliminal, la o mai buna focalizare si o mai buna intelegere a mesajului publicitar.
Ø    Acest tip de publicitate este foarte eficient, generand un procent de 98% de reactii pozitive din partea utilizatorilor directi.
Ø    Imaginile publicitare sunt vizualizate si citite intr-o proportie de 98% din timpul total de expunere(timp ce poate varia de la 10 secunde pana la 40 de secunde)
Ø    Cand cautam un anumit produs sau serviciu, gradul de retinere a produsului caruia i sa facut reclama pe un astfel de suport  atinge un procent de 85% doar prin  utilizarea gratuita a coceptului de Show Shiner. Astfel consumatorul apreciaza un serviciu pus la dispozitia sa intr-un mod 100% gratuit si o probabilitate de 15% pana la 50% de a achizitiona sau de a apela la serviciile oferite de firmele carora li se face publicitate.

Bucuresti, 17.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *