Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nomade Communication și-a dublat cifra de afaceri în 2017

Nomade Communication – agenție de comunicare și relații publice – și-a dublat cifra de afaceri în 2017. Creșterea s-a datorat extinderii echipei dar, mai ales, a portofoliului agenției din care fac parte companii precum MediHelp, AnaHotels și multe altele. Începând cu jumătatea anului 2017, procesul de dezvoltare s-a accelerat și prin desfășurarea numeroaselor proiecte de comunicare la nivel național și internațional pentru companiile care au ales Nomade Communication ca partener de încredere.

„Încă din momentul în care am deschis agenția, ne-am propus să le oferim clienților servicii de PR și strategii integrate de comunicare care să îi ajute în îndeplinirea obiectivelor de comunicare și care să vină în sprijinul atingerii obiectivelor de afaceri. Într-o piață din ce în ce mai competitivă, campaniile creative de comunicare și abordarea noastră axată pe rezultate ne-au permis o dezvoltare constantă. În 2018, ne propune să continuăm pe această traiectorie ascendentă și să dezvoltăm câteva noi linii de business care să ne plaseze pe o poziție mai competitivă în mediul de afaceri din România și nu numai.” spune Adriana Cocîrță – CEO Nomade Communication.

Nomade Communication

În egală măsură, investițiile făcute pe tot parcursul anului 2017 în agajați, în digitalizarea proceselor operaționale și în eficientizarea întregii activități au crescut oportunitățile de dezvoltare ale companiei.

„De asemenea, ne mândrim cu faptul că avem clienți care au ales să rămână alături de noi încă de la început. Sperăm ca și anul acesta să le îndeplinim, cu succes, toate așteptările.” a mai adăugat Adriana Cocîrță

Nomade Communication este o agenție de comunicare și PR care oferă fiecărui client o strategie de comunicare integrată și adaptată care vine în sprijinul strategiei generale de business. Scopul principal al agenției este ca, prin schimbarea perspectivei, să genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public țintă, ci pentru toate categoriile de stakeholders pe care îi are o companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *