Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nokia N80

votat cel mai bun dispozitiv mobil pentru imagini al anului 2006 de catre Technical Image Press Association

Nokia a anuntat astãzi desemnarea computerului multimedia Nokia N80 drept cel mai bun dispozitiv mobil pentru imagini din Europa în anul 2006 de catre Technical Image Press Association (TIPA) – cea mai mare asociatie de presa de fotografie & tehnologii pentru imagini din Europa. Premiul vine ca o recunoastere a setului de functii de varf pe care îl ofera Nokia N80 ti care a propulsat acest dispozitiv printre cele mai performante existente în prezent pe piata.

Conform reprezentantilor TIPA, Nokia N80 este „mult mai mult decat un simplu telefon cu camera foto”. In declaratia oficiala a juriului Premiilor TIPA 2006, se afirma: „Nokia N80 este un dispozitiv multimedia cu o multitudine de functii extraordinare. Are un design elegant si dispune de camera de 3 megapixeli, blitz integrat, zoom digital 20x, player MP3 ti video. Captarea imaginilor se poate face imediat dupa pornirea dispozitivului, fara alte pregatiri suplimentare. Cu ajutorul unei cartele miniSD de 2GB, utilizatorii pot stoca aproape 1000 de imagini, la o rezolutie de pana la 2048×1536 (JPEG – pana la 16,7 milioane de culori / adancime culoare, 24 biti). Imprimarea imaginilor este extrem de simpla. Fotografiile pot fi descarcate de pe cartela miniSD sau imprimate direct de pe dispozitiv, prin conectarea acestuia la imprimanta – prin PictBridge sau Bluetooth. Datorita functiei WiFi, Nokia N80 ofera ti posibilitatea expedierii imaginilor catre orice televizor sau PC compatibil. In plus, dispozitivul permite editarea imaginilor ti adaugarea de text ti de efecte speciale.”

Nokia N80 face parte din gama Nokia Nseries – o colectie de computere multimedia de înalta performanta care îmbina un set extins de functii cu un design atragator. Cu produsele Nokia Nseries, oamenii pot folosi unul ti acelati dispozitiv pentru o multitudine de activitati: de la captarea de imagini la calitate de tipar, la citirea email-urilor, ascultarea melodiilor preferate, navigarea pe Internet, vizionarea de programe TV atunci cand se afla în miscare si multe altele. In plus, computerele multimedia din gama Nokia Nseries pot fi conectate foarte usor la Internet, permitandu-le astfel oamenilor sa comunice, sa-ti exprime creativitatea, sa-ti împartateasca experientele, sa se alature comunitatilor online si sa acceseze continut digital prin conexiuni mobile în banda larga, precum WLAN ti 3G.

„Compact, dar înzestrat cu o multitudine de functii, Nokia N80 a creat un alt standard – mai înalt – pentru dispozitivele mobile. Suntem încantati sa primim aceasta recunoattere din partea publicatiilor de tehnologie electronica din Europa", a declarat Mads Winblad, vicepretedinte, Multimedia Sales & Channel Management, EMEA, Nokia. „Acest premiu reprezinta ti o recunoattere a pozitiei de leadership pe care o ocupa gama de computere multimedia Nokia Nseries din punct de vedere tehnologic. Oferind functionalitatea unui dispozitiv mobil convergent extrem de avansat, Nokia N80 le permite utilizatorilor sa-ti realizeze sarcinile profesionale ti sa-si cultive pasiunile personale cu egala placere si eficienta.

Technical Image Press Association a fost înfiintata în 1991 si este o asociatie independenta, non-profit, compusa din reviste europene de fotografie si tehnologie pentru imagini. Publicatiile membre ale organizatiei – cea mai mare asociatie de profil din Europa, în acest moment – sunt în numar de 31 ti provin din 12 tari. In fiecare an, editorii publicatiilor membre TIPA se reunesc pentru a alege cele mai bune produse foto si pentru imagini din Europa. Anul acesta, decernarea premiilor TIPA va avea loc la Köln, în Germania, în prima zi a targului Photokina 2006.

Despre Nokia Nseries
Nokia Nseries este o gama de computere multimedia de înalta performanta, care ofera experiente multimedia unice, prin îmbinarea celor mai noi tehnologii cu designul atragator si usurinta în utilizare. Cu produsele Nokia Nseries, utilizatorii pot folosi un singur dispozitiv pentru a beneficia de divertisment si de acces la informatie si pentru a surprinde si împartasi imagini si secvente video, oricand si oriunde doresc.

Despre Nokia
Nokia este liderul mondial în comunicatii mobile, stimuland cresterea durabila în cadrul mai larg al industriei mobilitatii. Nokia îi ajuta pe oameni sa comunice unul cu celalalt si sa aiba acces la informatiile care îi intereseaza, prin intermediul unor produse inovatoare si usor de folosit, printre care telefoane mobile, dispozitive si solutii pentru imagini, jocuri, informatie si afaceri. Nokia ofera echipamente, solutii si servicii pentru operatorii de retele mobile si pentru corporatii.

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *