Kinodiseea

A aparut numarul de mai al revistei Tango

Pe coperta: dans cu Mihaela si Razvan. Mihaela Radulescu si Razvan Mazilu, desigur!

“Razvan e construit din miscari de dans, are suflet de tango, are umor de cha-cha, are conversatie de vals, are tristeti de balet, are bucurii de rock, are nebunia de a exprima tot ce simte dansind. As dansa cu el de fiecare data cind cuvintele m-ar trada. Sau barbatii…” spune Mihaela.

La sedinta foto, Mihaela si Razvan au schimbat vreo zece costumatii si au dansat cind mai tandru, cind mai pasional. Tinuta Mihaelei a fost indeaproape studiata si corectata de frumoasa balerina Monica Petrica. “Imi place sedinta asta foto de mor!” a spus Mihaela, bucurindu-se sa urce din nou pe poante si sa se lase condusa in lumea dansului de insusi Razvan Mazilu.

Camelia Voiculescu declara in premiera pentru Tango ca asteapta un al doilea copil si nu are de gind sa se casatoreasca.

Fiica cea mare a lui Dan Voiculescu, cea care a preluat in urma cu doi ani haturile trustului Intact, povesteste in interviul acordat lui Alice Nastase despre relatia ei de acum, despre reactia tatalui sau cind a aflat ca e insarcinata, despre relatia cu vedetele Antenei 1, despre sora ei, Corina, care este si ea insarcinata, despre dorul de mama si despre multe altele.

Copilul va fi un baietel, dar Camelia si Nino (tatal) nu au reusit sa se puna de acord asupra unui nume.

Cit despre legalizarea relatiei lor, Camelia declara “Nu cred ca actele facute la Starea Civila constituie baza unei relatii implinite. Ne-am propus insa sa imbatrinim impreuna.”

Tot din sumarul acestui numar:
– un interviu cu Corina Chiriac in care marturiseste ca de zece ani e singura. „Pot vorbi acum despre asta, fiindca azi m-am intors din dureroasa calatorie a depresiei. Sint vindecata. Am gasit un spatiu in aceasta lume unde a fi elegant, sentimental si a-ti exprima dragostea sint gesturi binevenite. La 56 de ani reincep sa infloresc! Am ajuns la momentul in care mi-as dori sa am o relatie, care pentru inceput sa nu aiba nici o aluzie sexuala. O relatie de indragostire, sa ma joc cu aceasta iubire, asa cum ma jucam in copilarie cu papusa.“
– o declaratie a lui Gabriel Cotabita: “Iubitele mele nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor mamei mele.”
Si, daca ati ajuns sa cititi pina aici, inseamna ca va place Tango si ca s-ar putea sa va faca placere sa ii urati La multi ani! Luna asta se implineste un an de Tango!

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *