Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nokia E50

Cel mai mic membru al familiei Nokia Eseries: dispozitivul Nokia E50, destinat profesioniştilor din domeniul afacerilor

Terminalul oferă capabilităţi robuste de voce şi email, uşor de utilizat şi adecvate necesităţilor de afaceri
 
Nokia (NYSE: NOK) a prezentat astăzi cel mai recent dispozitiv din gama de afaceri Nokia Eseries, Nokia E50. Nokia E50 dispune de capabilităţi avansate de voce, email şi date şi le oferă companiilor o modalitate economică de a extinde mobilitatea la nivelul unei categorii mai largi de angajaţi, oferind acces permanent la reţeaua telefonică şi la aplicaţiile organizaţiei. Un beneficiu la fel de important este posibilitatea gestionării facile şi securizate de către departamentul de IT, prin intermediul soluţiei Intellisync Device Management. 

Dispozitivul are un design clasic „Nokia”, elegant şi compact, şi se adresează oamenilor care îşi doresc un acelaşi telefon atât pentru afaceri, cât şi pentru timpul liber. Nokia E50 are preinstalate anumite aplicaţii pentru afaceri şi dispune de funcţii excepţionale pentru voce şi apeluri. În plus, cu Nokia E50, puteţi avea două numere de telefon într-un singur dispozitiv. Printre funcţiile pentru timp liber se numără un player MP3 şi, opţional, o cameră de 1,3 megapixeli. Toate acestea, într-o carcasă metalică de o strălucire discretă, „condimentată” cu o notă de culoare.

Bazat pe ediţia a III-a a platformei pentru telefoane inteligente S60 şi pe sistemul de operare Symbian, Nokia E50 are funcţii avansate de securitate şi de control şi este compatibil cu cele mai utilizate soluţii de email mobil pentru companii, inclusiv Intellisync Wireless Email, de la Nokia, BlackBerry Connect, Visto Mobile, Altexia şi Microsoft ActiveSync. Nokia E50 este cel mai subţire telefon în bandă cvadruplă din gama Nokia Eseries (EGSM 850/900/1800/1900) şi funcţionează în reţelele GSM din toată lumea, oferind, în plus, o calitate ridicată a recepţiei vocii şi funcţii extinse pentru voce şi pentru apeluri. Nokia E50 are o durată de convorbire de până la şase ore; performanţele acumulatorului sunt extrem de ridicate pentru un terminal de dimensiuni atât de reduse.

„Nokia este hotărâtă să sprijine companiile să beneficieze la maximum de mobilitate, sub cât mai multe aspecte”, a declarat Antti Vasara, Senior Vice President, Mobile Devices, Enterprise Solutions, Nokia.  „Ne-am conceput oferta pentru companii astfel încât să acoperim întreaga gamă a necesităţilor legate de mobilitate, prin dispozitive, soluţii şi servicii robuste şi uşor de utilizat. Astfel, sprijinim companiile să creeze condiţii de lucru mobil pentru toţi angajaţii şi, în acelaşi timp, să îşi gestioneze cu uşurinţă baza de angajaţi", a adăugat Antti Vasara.   

Creşterea productivităţii angajaţilor care lucrează în condiţii de mobilitate şi reducerea tangibilă a costurilor

Prin includerea modelului Nokia E50 în portofoliul său de dispozitive pentru afaceri, Nokia continuă să îşi extindă gama de soluţii pentru mobilitatea forţei de muncă, oferind funcţii avansate pentru apeluri.  Soluţia de voce pentru afaceri oferită de Nokia E50 permite integrarea uşoară cu infrastructura de voce existentă în companie (PBX). De exemplu, datorită selectării automate a conexiunii cu cel mai mic preţ, companiile pot reduce costurile convorbirilor interurbane şi internaţionale, prin rutarea apelurilor de telefonie mobilă prin centrala companiei, ceea ce elimină barierele de cost asociate cu mobilitatea în domeniul afacerilor. Companiile care deţin software-ul Avaya Communication Manager îşi pot conecta dispozitivele Nokia E50 direct la reţeaua telefonică a organizaţiei, fără alte operaţiuni tehnice, utilizând clientul Avaya one-X Mobile Edition. Cu aplicaţia client de la Avaya, Nokia E50 funcţionează ca un telefon tradiţional de birou, permiţând apelarea rapidă, devierea apelurilor, accesarea căsuţei vocale printr-o singură apăsare de tastă şi apelarea interioarelor. În plus, telefonul va fi însoţit şi de un CD de prezentare a funcţiilor Avaya one-X Mobile Edition, precum şi de un program de instalare a aplicaţiei client. 

Nokia E50 are preinstalate o serie de aplicaţii pentru afaceri, care contribuie la creşterea productivităţii profesioniştilor care lucrează în condiţii de mobilitate. Nokia Team Suite, una din componentele portofoliului Nokia Office Tools, facilitează teleconferinţele şi permite iniţierea rapidă şi uşoară a sesiunilor push-to-talk cu membrii  echipei de lucru cu care doriţi să comunicaţi – datorită difuzorului încorporat. Nokia E50 dispune şi de o funcţie de căutare, pentru localizarea rapidă a informaţiilor de importanţă ridicată, precum contactele, email-urile şi mesajele. Fişierele ataşate primite – documente text, prezentări sau foi de calcul tabelar – pot fi accesate rapid şi uşor prin intermediul aplicaţiei de vizualizare Quickoffice.

Uşurinţa gestionării mobilităţii companiei

Soluţia Intellisync Device Management de la Nokia permite gestionarea de la distanţă a dispozitivelor cu capabilităţi OMA DM (precum cele din gama Nokia Eseries), la standardele de calitate adecvate unei companii, fără instalarea suplimentară de software client. Datorită interfeţei web uşor de utilizat, administratorii IT pot gestiona de la distanţă dispozitivele pentru afaceri compatibile OMA DM, având acces la un server de gestionare a dispozitivelor aflat fie la sediul companiei, fie la sediul unui furnizor de servicii. 

Lista completă a funcţiilor şi specificaţiilor tehnice ale dispozitivului Nokia E50 este disponibilă la www.nokia.com/business.

Pentru fotografii ale dispozitivului Nokia E50, accesaţi www.nokia.com/press. Pentru materiale video cu dispozitivul Nokia Eseries, accesaţi www.nokia.com/press/broadcastroom.

ESPOO, Finlanda, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *