Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nou director general al AXN EUROPA CENTRALA

Stephen White a fost numit în funcţia de Director General AXN Europa Centrală, în locul lui Tom Davidson

AXN, canalul TV de divertisment cu cel mai mare conţinut de adrenalină aparţinând Sony Pictures Television International (SPTI), a anunţat numirea lui Stephen White în funcţia de Director General al reţelelor sale din Europa Centrală. White îl va înlocui pe Tom Davidson, care a fost promovat în funcţia de SPTI International Networks, Europa. 

White va superviza managementul conţinutului de programe AXN, operaţiunilor tehnice, marketingului şi vânzărilor şi va fi responsabil de extinderea distribuţiei canalului în cele 6 pieţe cheie: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România şi Bulgaria – şi de asemenea dezvoltarea oportunităţilor pentru noi canale SPTI în regiune. În plus, White va superviza producţia reality show-ului The Amazing Race – Europa Centrală.
 
Înainte de a se alătura echipei de la AXN, White a lucrat în Sidney, Australia în calitate de Chief Operating Officer al canalului TV1, o societate pe acţiuni la care SPTI e partener. Steven împreună cu echipa lui au reuşit performanţa de a aduce canalul TV pe locul întâi între televiziunile de pe platformă.  Din 1996 până în 1998, a fost Director Financiar la Woodslane Pty Limited, importatorul şi distribuitorul nr. 1 de documentaţii informatice din Australia. Iar începând din 1989 până în 1996, White a deţinut două funcţii în cadrul companiei PriceWaterhouseCoopers, în ale căror responsabilităţi era şi observarea fenomenului de privatizare pentru companiile de telecomunicaţii.

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *