free download 78 travel guides written by experts

Noi vedete vin sambata la „Te cunosc de undeva!”

Andreea Bălan şi sosia ei, în acelaşi platou de televiziune

Nouă artişti din ţara noastră sau străinătate vin sâmbătă, de la 20.20 pe scena super show-ului “Te cunosc de undeva!” Elvis, Whitney Huston, Lady GaGa, Gwen Stefani, Pepe, Guess Who, Dan Spătaru şi Andreea Bălan vor străluci în cel mai nou show al Antenei 1, în interpretarea celor opt concurenţi vedetă.

Sfârşitul ediţiei din această săptămână “Te cunosc de undeva!” a adus, nu doar o câştigătoare – Julia Jianu, cea care a intrat în pielea lui David Bisball, ci şi numele artiştilor pe care telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă pe 31 martie la Antena 1. Alegerea cea mai interesantă i-a aparţinut chiar câştigătoarei. Julia va fi sâmbătă preţ de câteva ore Andreea Bălan şi va sta faţă în faţă cu aceasta, de vreme ce fosta componentă a trupei Andre face parte din juriul competiţiei.

Printr-o transformare spectaculoasă va trece şi Iulian Vasile. Fostul finalist X Factor va trebui să o imite pe Whitney Huston. Deşi nu este prima dată când va cânta o piesă din repertoriul artistei, va fi cu siguranţă pentru prima dată când va trebui să şi arate ca ea. Un artist de sex opus a nimerit prin tragere la sorţi şi Maria Buză. După ce a intrat în pielea lui Amy Winehouse şi a Angelei Similea, Maria Buză va fi în ediţia de sâmbătă Pepe.

Lora o va aduce în premieră în România pe Gwen Stefani, iar Delia pe Lady Gaga. Nici băieţii nu se lasă mai prejos. Jorge va fi Elvis, iar CRBL, Dan Spătaru.

Pe lângă cele opt vedete cărora le vor da viaţă concurenţii, producătorii pregătesc şi alte surprize. Un nou personaj va veni şi el pe scena “Te cunosc de undeva!”, dar şi un invitat special.

Sâmbăta trecută, Andrei Leonte a fost invitatul special al ediţiei. Câştigătorul X Factor l-a imitat până în cele mai mici detalii pe liderul trupei AC/DC. Nu doar asemănarea fizică a fost uluitoare, Andrei trebuind să îmbătrânească prin machiaj cu 40 de ani, ci şi vocea, câştigătorul X Factor reuşind să imite foarte bine timbrul vocal al lui Brian Johnson. De asemenea, şi Cosmin Seleşi a prezentat un număr inedit, prezentatorul fiind pentru câteva minute interpretul melodiei “I’m just a gigolo”.

Acestea, dar mai ales prestaţiile concurenţilor au făcut sâmbătă seara deliciul telespectatorilor care au rămas, ca de fiecare dată, aproape de Antena 1. În minutul de aur, 22:02, 807 000 de persoane din mediul urban urmăreau “Te cunosc de undeva!”, vârful de audienţă fiind de 7,7 % rating şi 15,9 % cotă de piaţă.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.
Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targetul all urban
Perioada 24 martie 2012


Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *