free download 78 travel guides written by experts

Nikon lanseaza doua noi obiective Nikkor

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta aparitia a doua noi obiective: AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II si AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II.

Tehnologia aparatelor foto DSLR Nikon a avansat extrem de rapid in ultimii ani. Pentru a o pune in valoare si pentru a imbunatati calitatea optica, Nikon a reproiectat doua obiective foarte utilizate de fotografii din intreaga lume: 70-200mm F/2.8 si 18-200mm F/3.5-5.6G DX.

Obiectivul AF-S NIKKOR 70-200 mm F/2.8G ED VR II a fost complet reproiectat, fiind mai compact decat predecesorul sau. El dispune de cele mai noi tehnologii de stabilizare a imaginii pentru a oferi utilizatorilor abilitatea de a fotografia la viteze de declansare cu pana la patru niveluri mai scazute decat ar fi posibil in mod obisnuit. Sunt disponibile doua moduri: Normal, pentru fotografierea de zi cu zi, si Activ pentru a minimiza vibratiile cauzate de fotografierea de pe un suport in miscare. Ambele moduri asigura imagine stabila in vizor, ceea ce determina o focalizare si o incadrare mai confortabile si mai precise. Stratul de acoperire anti-reflexie Nano Crystal exclusiv de la Nikon si cele nu mai putin de sapte elemente de sticla ED minimizeaza reflexiile interne si aberatiile pentru a asigura imagini bogate, cu contrast ridicat, chiar si in cele mai provocatoare conditii de iluminare. Corpul puternic de magneziu este etansat in mod extensiv pentru a rezista impotriva prafului si a umiditatii si pentru a permite fotografierea in orice conditii.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II incorporeaza un nou mecanism de zoom pentru a preveni miscarea obiectivului sub propria greutate atunci cand este inclinat. De asemenea, un nou dispozitiv de blocare a zoom-ului pastreaza obiectivul compact atunci cand este transportat.  Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II dispune, de asemenea, de Super Integrated Coating, un invelis protector pentru obiectiv, cu mai multe straturi, care reduce aberatiile optice si cromatice, asigurand o calitate a imaginii si un contrast imbunatatite. Noua tehnologie VR II permite fotografierea cu viteze de declansare de pana la patru trepte mai lente.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-200 mm F/3.5-5.6G ED VR II va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania incepand cu luna septembrie, iar AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II va putea fi gasit de utilizatori incepand cu luna noiembrie.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *