free download 78 travel guides written by experts

Nikon D5000: priveste viata din orice unghi

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea aparatului foto DSLR Nikon D5000, primul Nikon din gama consumer care ofera ecran LCD cu unghi variabil si filmare HD.

Fotografia este mult mai usoara si distractiva cu ajutorul noului ecran LCD rabatabil al lui Nikon D5000, care permite fotografierea subiectului din orice unghi. In plus, Nikon D5000 este dotat cu functia D-Movie de inregistrare video in format HD, similara celei care se regaseste la Nikon D90. In combinatie cu functiile avansate de editare incorporate in aparatul foto, o gama variata de moduri scena, senzorul de 12,3 MP si intervalul extins de sensibilitate de la ISO 100 pana la 6400, acest aparat foto ofera posibilitatea de a realiza fotografii exceptionale intr-un mod extrem de facil.

Monitorul de 2,7 inchi cu unghi variabil al noului Nikon D5000 ofera o perspectiva cu totul noua asupra fotografiei. Ecranul rabatabil permite incadrarea din orice pozitie, astfel incat imaginea sa se potriveasca perfect unghiului pe care utilizatorul doreste sa il surprinda. Indiferent daca se doreste obtinerea unei imagini bune de deasupra multimii la un concert  sau o fotografie de la nivelul pamantului, monitorul cu unghi variabil se poate ajusta pentru a obtine cea mai buna vedere asupra subiectului.  Monitorul se poate chiar intoarce complet pentru autoportrete cu incadrare perfecta. Posibilitatile sunt nelimitate.

Modul video HD, D-Movie, este completat de functia Live View care permite vizualizarea si compunerea cadrelor sau filmelor direct pe monitorul LCD cu unghi variabil. Aparatul foto ofera patru tipuri de contrast AF (zona extinsa, zona normala, detectare chip si urmarire subiect nou) pentru a facilita cat mai mult realizarea imaginilor. Beneficiind de 19 moduri scena, se vor putea realiza imagini extraordinare fara a mai fi nevoie de cunostinte extinse asupra fotografiei digitale. Pur si simplu se roteste selectorul in dreptul modului scena, se selecteaza modul care se potriveste cu atmosfera si aparatul foto se va ocupa de restul.

In plus, datorita senzorului de imagine CMOS de 12,3 megapixeli, sistemului de procesare a imaginii EXPEED de la Nikon, sistemului AF rapid si precis in 11 puncte si declansatorului durabil si performant, Nikon D5000 este potrivit chiar si pentru cei cu nivel ridicat de cunostinte în fotografie. Calitatea imaginii este garantata si mai mult de mecanismul de curatare a senzorului de imagine, cu sistem de control al fluxului de aer, de functiile Active              D-Lighting si Picture Control. De asemenea, Nikon D5000 este placut de manevrat, beneficiind de designul ergonomic Nikon intr-un corp compact si usor.

Nikon D5000 va fi disponibil incepand cu 1 mai 2009 la partenerii autorizati Nikon din toata tara.

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *