free download 78 travel guides written by experts

Krypton are membri noi, dar obiceiuri vechi

De Paşte, trupa Krypton ia o pauză de la înregistrarea noului album ce va fi lansat cât de curând pe piaţă şi se refugiază alături de cei dragi pentru a petrece câteva zile împreună, ca într-o mare familie.  

În fiecare an, membrii trupei Krypton urmează o tradiţie veche şi aleg să îşi petreacă Sfintele Sărbători în apropierea Sibiului, într-un loc al lor, un loc retras, departe de telefoane, studio sau concerte. Asta nu înseamnă că renunţă şi la cântat, pentru că de fiecare dată petrecerea se lasă cu sesiuni prelungite de cântări alături de cei dragi.

“Paştele este o sărbătoare de care suntem legaţi sufleteşte. A devenit un obicei să ne oprim la Mănăstirea Cozia. E locul perfect pentru o clipă de linişte, pentru a reflecat asupra lucrurilor, pentru a te regăsi pe tine. În plus, credem noi că ne poartă şi noroc.”, mărturiseşte Eugen Mihaiescu, liderul şi veteranul trupei Krypton.

Florin, noua voce a trupei Krypton, se va alătura colegilor săi pentru a petrece într-o mare familie o sărbătoare plină de tradiţii. Cel mai tânăr membru al trupei este nerăbdător să fie iniţiat în experienţa unei petreceri în stil Krypton, fiind primul Paşte pe care îl petrece în compania colegilor săi. Momentul nu putea fi mai oportun, avand în vedere că Florin tocmai s-a despărţit de frumoasa lui prietenă şi a redevenit solo.

În noua componenţă, trupa Krypton a înregistrat deja câteva piese şi lucrează în continuare la un nou album care va apărea pe piaţă cât de curand.

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *