free download 78 travel guides written by experts

Nicoleta Luciu face mujdei alaturi de Semen si Ivan de la ProFM si MTV

In fiecare an, ProFM transforma ziua de Sf. Andrei in “Mujday”, sarbatoarea in care spiritele rele sunt alungate cu ajutorul unor cantitati uriase de usturoi, respectiv mujdei. Anul acesta, traditia este continuata de Semen si Ivan, prezentatorii emisiunii de dimineata de la ProFM si MTV. Cu aceasta ocazie, ei au lansat in eter o propunere inedita: in urma unui concurs organizat pe siteul profm.ro, un ascultator norocos se va putea bucura de o masa gatita de ei impreuna cu vedeta Acasa Nicoleta Luciu , chiar in ziua de Mujday.

Aflata pe platourile de filmare pentru serialul Regina, Nicoleta a intrat in direct la “Semen cu Ivan” pentru a vorbi despre mancarurile ei preferate: “Varza calita cu usturoi, vinete cu usturoi, fasole batuta cu usturoi, pulpe la cuptor cu mujdei si cartof copt, chiftele cu usturoi… gatesc si mananc tot contine usturoi. Si lui Zsolt ii place mancare pe care o fac asa ca asa ca nu neglizez acest aspect.”, a marturisit cu zambetul pe buze Nicoleta Luciu.

Asadar, toti cei care doresc ajutorul “bucatarilor cu aroma de Mujday”, Semen si Ivan, trebuie sa trimita un email la adresa profm@profm.ro in care sa-si lase datele de contact si sa raspunda la intrebarea “De ce ai nevoie de ajutorul lui Semen si Ivan in bucatarie ? “

Pe 28 noiembrie, cei doi prezentatori vor anunta numele castigatorului in direct la ProFM si MTV. Acesta va beneficia de o masa copioasa gatita de Semen, Ivan si Nicoleta Luciu.

Umorul si veselia sunt la ele acasa cand vine vorba de emisiunea “Semen cu Ivan”. Cei doi Dj ProFM isi pun la curent ascultatorii si telespectatorii cu cele mai utile informatii zilnice si ii antreneaza in fiecare dimineata pentru a face “haz de necaz”, atat pe frecventele ProFM, intre orele 6.30-10.00, cat si la MTV, incepand cu ora 08.00.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *