free download 78 travel guides written by experts

Solutia eAgriculture dezvoltata de SIVECO a fost premiata la RoCS

Distinctia a fost acordata pentru un  proiect de o complexitate uriasa: dezvoltarea software-ului pentru sistemul informatic al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura

Dezvoltarea de catre SIVECO Romania a solutiei software pentru sistemul IT al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura a fost premiata la Gala RoCS (Romanian Computer Show), organizata de International Data Group.

Gala RoCS este unul dintre cele mai importante evenimente care recompenseaza de 14 ani cele mai notabile reusite individuale si de echipa din domeniul  IT.

Gabriel Lospa, Line of Business Senior Director eAgriculture la SIVECO Romania, a primit distinctia pentru dezvoltarea software-ului pentru sistemul informatic al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura. „Suntem mandri ca am putut realiza un proiect de o complexitate uriasa, alaturi de colegii nostri de la Agentia Nationala de Plati si Interventii in Agricultura. Comparativ cu alte tari care au avut 3 – 4 ani pentru implementarea proiectului, noi am avut la dispozitie doar un an, ceea ce a reprezentat un adevarat tur de forta.  A fost o mare responsabilitate pentru noi, o reusita bazata pe un efort imens. Este pentru prima oara cand fermierii au  acces la fonduri europene intr-un mod organizat. Dezvoltarea, implementarea și finalizarea la termenele stabilite a sistemului integrat de administrare si control (IACS) pentru agricultura din Romania, prin realizarea componentelor informatice, a reprezentat o etapa importanta in procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana”, a declarat Gabriel Lospa.

Gratie proiectului de informatizare al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, 1.227.103 de fermieri au primit sumele aferente platilor unice pe suprafata si platilor nationale directe complementare, totalizand 8.655.670 ha.

Mihaela Gorodcov, General Manager IDG Romania, a declarat: ”Daca in alte domenii lucrurile nu sunt atat de mature, in ceea ce priveste IT&C tinem pasul si suntem unde trebuie. Iar premiile de excelenta ale IDG Romania sunt "cronicarul" momentului actual”.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *