free download 78 travel guides written by experts

Nico si Vlad Mirita, apreciati de greci

Nico şi Vlad Miriţă, reprezentanţii României la Eurovision, au acceptat invitaţia ERT (Compania de Televiziune Elenă) de a vizita capitala Greciei pentru a-şi promova melodia ,,Pe o margine de lume". Aşadar, între 25 februarie şi 1 martie, cei doi au avut parte de un program foarte aglomerat, cu multe repetiţii, interviuri şi apariţii în presa elenă. Cele cinci zile petrecute la Atena au fost, pentru Vlad şi Nico, un bun prilej de a-şi face cunoscută piesa cu care vor intra în competiţie, după ce au parcurs un adevărat maraton printre televiziuni şi interviuri. Unul dintre cele mai emoţionante momente pentru cei doi a fost cel din finala selecţiei naţionale din Grecia, când publicul a început să aplaude în secunda în care Vlad Miriţă a cântat primele acorduri ale melodiei. Tot în finala grecească, reprezentanţii noştri le-au uimit pe prezentatoarele show-ului, celebrele surori Magira, cu răspunsurile lor în limba greacă şi cu improvizaţiile lor pe scenă (Vlad a cântat un fragment din opera lui Puccini – ,,Turandot", iar Nico a improvizat un salut cântat pe linia melodică a piesei ,,Yassou Maria", dedicat surorilor Magira.

Pe lângă televiziunea naţională elenă, Nico şi Vlad au avut apariţii şi la emisiunile altor televiziuni: emisiunea ,,Kous-Kous" la Alpha TV, talk-show-ul ,,Axizei na to deis" şi matinalul ,,Kalomeleta Ki Erxetai" la Antenna tv, matinalul ,,I Ellada Pezi" de la Alter tv, interviu în direct de 30 minute la postul de muzică MAD TV. De altfel, celor doi artişti li s-au solicitat interviuri din partea mai multor posturi de televiziune: Star 1, Star 2, ERT, Alter TV sau Alpha TV.

De asemenea, cei doi au realizat o şedinţă foto pentru coperta uneia dintre cele mai renumite reviste de lifestyle din Grecia, numită ,,Downtown", dar au acordat şi numeroase interviuri pentru publicaţii precum ,,Curierul Atenei" (ziarul comunităţii române din Atena) sau ,,Radiotileorasi" (publicaţia ERT pentru promovarea programelor sale). Desigur, membrii site-urilor de specialitate, dedicate Eurovisionului, au profitat de prezenţa reprezentanţilor României în Grecia, solicitându-le interviuri: Nico şi Vlad au discutat cu editori ai site-urilor ESCtoday.com, Oikotimes.com, ESCfans.com şi ERTnet (site-ul companiei ERT).
Nico şi Vlad s-au întors în ţară numai cu amintiri frumoase. ,,De fiecare dată când am fost invitaţi la show-urile de televiziune, cei de acolo ne-au mărturisit că suntem favoriţii lor. A fost incredibil!", a relatat Vlad, emoţionat. Nico a fost, la rândul ei, încântată de opiniile grecilor faţă de interpretarea lor: ,,Cred că au apreciat felul în care am interpretat această piesă. Toţi ne-au spus că este foarte interesantă combinaţia vocilor noastre", a declarat ea.

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *