free download 78 travel guides written by experts

In slujba diavolului/Reaper, un serial nou

în premieră şi în exclusivitate la AXN

AXN – high energy tv – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza din 19 martie în premieră şi în exclusivitate, un nou serial de top: În slujba diavolului/Reaper. Acest serial supranatural de comedie va fi difuzat, în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Aflaţi că în momentul în care cineva încheie un târg cu Diavolul, chiar trebuie să-şi achite datoriile… Când împlineşte 21 de ani, Sam (Bret Harrison – Căsătoriţi pe viaţă/Grounded For Life) realizează că acea zi este cea mai proastă din viaţa lui. Sam este vizitat de un domn extrem de elegant şi de enervant, cu un zâmbet dispreţuitor care se recomanda ca fiind Diavolul, astfel află că părinţii lui i-au vândut sufletul înainte ca el să se nască. Aşa încât, Sam este obligat să fie vânător de recompense şi să caute sufletele care au evadat din Iad pentru a le trimite înapoi.

Sam chiar nu are de ales – acceptă să-i slujească Diavolului sau acesta îi ia mama. (Şi pană la urmă face un lucru bun, prinzându-i pe cei răi.)
Din fericire, Sam nu este singur, pentru că cei doi colegi de la locul lui de muncă, SOCK (Tyler Labine) şi Ben (Rick Gonzalez) îl ajută să-şi ducă la bun sfârşit îndatoririle. Bineînţeles că Diavolul este mereu cu el şi îi furnizează diverse obiecte care să îi uşureze munca – poate fi orice: un mic aspirator, o telecomandă, un săpun…

Primul evadat pe care trebuie sa îl recupereze este un incendiator care se dă drept pompier şi care în loc să stingă incendii, el le declanşează cauzând moartea mai multor oameni.
Sam mai trebuie să captureze un suflet nervos care ia energia din liniile de înaltă tensiune, ori un fost magician nemulţumit care-i omoară pe cei care nu-i apreciază prestaţia.
 
Când nu se ocupă de treburile Satanei, Sam tânjeşte după Andi (Missy Peregrym), colega lui de serviciu – şi se pare că Diavolul nu este împotriva acestei relaţii.

Echipa de producţie din spatele acestui serial este mai mult decât convingătoare: ea este formată din Kevin Smith – regizorul peliculei Funcţionarii/Clerks şi din producătorii serialelor Anatomia lui Grey/Grey’s Anatomy, Ed, Minţi Criminale/Criminal Minds şi Neveste disperate/The Desperate Housewives.
Cu o astfel de echipă, În slujba diavolului/Reaper, s-a dovedit a fi în topul serialelor favorite ale criticilor din Statele Unite. “ Este un serial foarte distractiv. Iar actorii Bret Harrison şi Tyler Labine se potrivesc foarte bine.”– scrie The Chicago Sun-Times acordând producţiei punctaj maxim. Chiar şi The Washington Post consideră că: “În slujba diavolului/Reaper s-a dovedit a fi o fericită şi încântătoare surpriză a sezonului”.

Celor care le-a plăcut Buffy, Spaima vampirilor/ Buffy, the Vampire Slayer vor fi cu siguranţă încântaţi de În slujba diavolului/Reaper care debutează pe 19 martie şi va fi difuzat în fiecare miercuri, de la ora 22, în premieră şi în exclusivitate la AXN.

Programe de top la AXN
AXN are în martie o grilă extrem de puternică care include un serial nou nouţ Crime/Murder precum şi noi sezoane din seriale de success: CSI: New York – Criminaliştii şi Minţi criminale/Criminal Minds. Toate aceste seriale pot fi urmărite în premieră şi în exclusivitate la AXN. De asemenea, un episode special din Lost: Naufragiaţii 4-400 va fi difuzat tot în martie – este un rezumat al sezonului 3

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *