metalshow

Nexans prezinta Nexans Visio Template versiunea 3

Software-ul descărcat gratuit simplifică procedurile pentru designul profesional al infrastructurilor de cablare

Nexans a lansat versiunea a treia a software-ului său gratuit –  Nexans Visio Template (NVT 3.0) – compatibil cu Microsoft Visio pentru a ajuta designerii de sisteme, instalatorii şi integratorii să creeze desene profesioniste ale rack-urilor şi schemelor de cablare rapid şi eficient, pentru a putea oferi clienţilor lor o documentaţie specializată şi completă. Fazele de pregătire şi de design ale unei infrastructuri de cablare noi sunt adesea mari consumatoare de timp, datorită nevoii de a pregăti schemele rack-urilor, precum şi a calculelor costurilor privind cerinţele de materiale. Nexans a dezvoltat NVT pentru a simplifica aceste proceduri şi a reduce riscul erorilor de calcul.

Ultima versiune NVT 3.0 a software-ului simplifică considerabil metodologia de design prin noi funcţii îmbunatăţite cum sunt noile arhive, profilele inteligente şi un nou fişier help care descrie toate funcţiile disponibile şi toate cerinţele adaptabile de compatibilitate cu alte instrumente.

Noi avantaje:

Nexans Visio Template 3.0 poate fi descărcat gratuit de pe website-ul Nexans şi este compatibil cu Microsoft Visio pentru a oferi urmatoarele beneficii: 

·    6 noi şabloane (denumite de asemenea arhive), grupate după gama de produse. Includ toate produsele (exceptînd cablurile si cordoanele) din gamele curente, inclusiv versiuni ale panelurilor negre sau albe, atunci cînd sunt disponibile. Categoriile sunt: Dulapuri de telecomunicaţii + Voce + cutii ZD; LANmark cupru, LANmark-OF, essential, LANconnect şi LANsense. De fapt, fiecare dintre acestea oferă şabloane, facilitînd utilizatorului concentrarea pe adaptari, în loc să fie nevoit să facă întregul design de la început. Pentru a minimiza numărul de forme, majoritatea şabloanelor conţin o întreagă sub-familie de produse, dintre care se poate alege cu uşurinţă folosind un meniu accesibil cu un click dreapta de mouse.

·    Mai uşor de folosit: Un nou Instrument de selectare al produselor face şabloanele să apară pe ecran ca diagrame, fiecare cu propria sa selecţie de linii de produse, şabloane şi număr de componente. Utilizatorul işi creează pe ecran propriul design prin simplul “click and drop” al fiecărui element necesar, dintr-o listă dată, în fiecare forma. Puterea acestei noi versiuni este sporită de prezenţa legăturilor cu alte e-servicii din lume. Oferă utilizatorului posibilitatea să selecteze componente din catoaloage aflate pe site-uri internaţionale din Marea Britanie, Belgia, Franţa, Germania, Italia şi Spania, pentru a satisface nevoile sale particulare înca din faza de design.

·    Securitate imbunatăţită a sistemului: Odată descarcat, configuraţia de pe computerul utilizatorului va fi updatată automat. Viitoarele versiuni ale NVT vor înlocui automat orice versiune anterioară, iar instalarea se va face folosind o semnătura digitala pentru securitatea sistemului. Aceasta va semnala că fişierul de instalare nu a fost corupt şi că nu este infectat de viruşi.

·    Compatibilitate: NVT 3.0 este compatibil cu recent lansatul Microsoft Visio 2007  şi cu mai vechiul Visio 2003.

Didier Willems, NEDProject Design & Support Department Manager, comentează: “Presiunea noilor dezvoltari ale pieţei forţează lumea cablajelor să inoveze constant. Lucrăm indeaproape cu partenerii noştri pentru a fi la acelaşi nivel cu noile nevoi şi aşteptări.Această nouă versiune a Nexans Visio Template a fost facută cu scopul de a-i ajuta pe aceştia să dezvolte planuri şi proiecte profesioniste, pentru a le implementa clienţilor lor.”

Pentru mai multe informaţii şi pentru a descărca NVT vizitaţi : www.nexans.com/LANsystems

Bucuresti, 11.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *