free download 78 travel guides written by experts

De 70 de ani cultura “locuieste” la Preoteasa

RCS & RDS sărbătoreşte alături de studenţi 70 de ani de activitate a Casei de Cultură Grigore Preoteasa din Bucureşti. Timp de 3 săptămâni, începând din 15 octombrie până pe 4 noiembrie, vor fi susţinute zilnic, spectacole de teatru, muzică folk, folclor, jazz, dance, rock sau film la care sunt aşteptaţi peste 30.000 de participanţi, din cât mai multe generaţii.

În cadrul celor 3 săptămâni de sărbătoare vor fi desfăşurate o serie de evenimente dintre cele mai diverse: încercarea de a doborî recordul Guiness pentru cel mai mare grup de chitarişti organizat până acum, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 2500 de participanţi, aniversări Phoenix, Iris, Semnal M, Preludiu şi Teatrul Pod, lansări de albume sau proiecţii de filme – Noaptea Albă de Film Românesc. La festivităţi vor participa nume importante din scena muzicală românească: Mircea Florian, Mircea Baniciu, Mircea Tiberian, Ioan Gyuri Pascu, formaţiile Madrigal, Krypton, Compact, Timpuri Noi, Cenaclul Flacăra, Andrei Păunescu Jr şi trupa „Totuşi”.

„Am fost întotdeauna alături de tineri. De această dată ne bucurăm că o putem face într-o companie atât de selectă. Vom fi acolo şi vom cânta "După ani şi ani" alături de veteranii de la Compact sau "La fereastra ta" cu Semnal M… Cu toţii, de la tineri la tinerii de odinioară, avem nevoie de hrană pentru suflet. Va fi un eveniment pe cinste”, a declarat Andrea Cosma, Events Coordinator RCS & RDS.

Fiind mereu aproape de tineri şi de preocupările acestora, oferindu-le posibilitatea de a avea acces la informaţie şi divertisment prin serviciile de Internet RDS.Link, RCS & RDS sprijină, în calitate de sponsor, Maratonul de la Preoteasa.

Serviciile de acces Internet RDS.Link reprezintă, în prezent, cele mai accesibile şi performante modalităţi de conectare la internet de pe piaţă, oferind abonaţilor ocazia de a face parte din cea mai mare comunitate de utilizatori de internet din ţară, alături de peste 500.000 de prieteni. Ultra-viteze în reţeaua naţională şi în internet, telefonie gratuită şi trafic nelimitat sunt câteva din avantajele de care poate beneficia orice abonat RDS.Link. Te aşteptăm în cea mai mare comunitate de acces la Internet din România!

Bucuresti, 11.10.2007 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *