metalshow

Nestle Romania si Carrefour premiaza romanii cu un stil de viata echilibrat

Nestlé România și Carrefour încurajează cumpărătorii să facă alegeri alimentare inteligente pentru un stil de viață echilibrat. Astfel, în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie 2015, cei doi susținători ai unei alimentații variate desfășoară campania ”Cu Nestlé si Carrefour ai 3 pași câștigători pentru o alimentație echilibrată!” în toate hipermarketurile Carrefour din țară.

Pentru că alegerile sănătoase de zi cu zi sunt secretul unei vieți echilibrate, Nestlé și Carrefour le oferă consumatorilor acces la o serie de informații utile privind o alimentație variată și echilibrată și premii de care să se bucure alături de cei dragi, marele premiu fiind o bucătărie1 complet utilată în valoare de 5.000 de euro.

Așadar, în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie, clienții sunt întâmpinați în hipermarketurile Carrefour de către consultanți în nutriție pregătiți de Nestlé, care îi vor ajuta să facă o listă de cumpărături cu alimente variate.

”Un factor esențial pentru un stil de viață sănătos este nutriția. Pentru a funcționa la parametri normali, organismul are nevoie de o serie de nutrienți, pe care îi poate obține doar printr-o alimentație echilibrată și diversificată, care să conțină toate grupele de alimente. Din acest motiv, este important ca românii să primească sfaturi nutriționale, care să îi ajute să facă alegerile alimentare potrivite”, a declarat Nicoleta Tupiță, specialist în nutriție, Nestlé România.

În plus, în aceeași perioadă, pe cumpărători îi așteaptă mii de premii în Carrefour. Prin achiziționarea de produse Nestlé din minimum 2 categorii diferite, în valoare de 35 lei, ei vor câștiga garantat un premiu la standul amplasat după casa de marcat. Mai mult decât atât, în urma înscrierii la tombolă, ei au șansa să câștige, prin tragere la sorți, marele premiu, o bucătărie1 complet utilată în valoare de 5000 de euro, pentru mese hrănitoare în familie.

”Pentru Nestlé, este important ca românii să facă alegerile potrivite pentru o viață echilibrată. Ne dorim să avem o relație deschisă cu consumatorii noștri și să le oferim informații și sfaturi nutriționale, dar și produse de calitate, pe care le îmbunătățim constant. Pentru a-i încuraja pe consumatori să facă alegeri nutriționale inteligente, le-am pregătit în hipermarketurile Carrefour atât premii, cât și consultanță specializată pentru crearea unei liste de cumpărături care să le asigure o alimentație variată și echilibrată”, a declarat Eduard Gongonie, Communications Director, Nestlé România.

Astfel, în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie, Nestlé și Carrefour susțin românii în alegerea unei vieți echilibrate prin sfaturi nutriționale și premii.

1 Marele premiu se acordă, prin tragere la sorți, sub forma unui card valoric sau de debit, care recomandăm să fie utilizat pentru achiziționarea unei bucatării complet utilate.

Bucuresti, 26.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *