free download 78 travel guides written by experts

NESCAFÉ: Consumul de cafea solubila determina arderea mai rapida a grasimilor

În ultima perioadă, tot mai multe persoane sunt preocupate de felul în care arată şi adoptă diferite regimuri alimentare pentru a pierde în greutate şi a avea o siluetă cât mai fermă. Puţini ştiu că unele dintre alimentele consumate în mod frecvent îi pot ajuta în menţinerea unei greutăţi normale.  

Studiile recente furnizate de NESCAFÉ au demonstrat cum cafeina care se găseşte în cafea, ceai etc, acţionează ca un stimulent asupra organismului, determinând o ardere mai rapidă a caloriilor provenite din grăsimi.

Un consum moderat de cafea solubilă ne poate ajuta în menţinerea unei greutăţi corporale normale. Studiile citate de NESCAFÉ au arătat cum cafeina accelerează procesul de ardere a grăsimilor şi că un consum moderat de cafea, fără lapte sau zahăr, poate fi eficient în cadrul regimurilor de slăbit. Pentru a-şi păstra aceste proprietăţi, cafeaua nu trebuie îndulcită excesiv. Cafeina îşi va menţine proprietatea de ardere a grăsimilor dacă vom consuma cafeaua în stare pură.

“Unul dintre efectele benefice ale cafelei este acela numit "termogen", stimulând arderea depozitelor de grăsime din organism. Astfel, putem spune că un consum moderat de două – trei căni de cafea zilnic contribuie la menţinerea greutăţii în limite normale. Persoanele care vor să slăbească trebuie să ţină cont că cea mai sănătoasă şi eficientă metodă de a pierde în greutate poate fi obţinută printr-un control atent al caloriilor, menţinând în acelaşi timp o dietă echilibrată şi o activitate fizică permanentă.”, declară Elena Casapu, specialist NESCAFÉ în nutriţie.

Cafeaua solubilă pură are un conţinut caloric scăzut, dacă o consumăm simplă, fără zahăr sau lapte. Pentru cafeaua pură solubilă conţinutul caloric este de doar 1 Kcal/porţie (1.8g de cafea + 150 ml de apă), având şi un conţinut bogat de fibre.

În cadrul programului de informare Despre cafea cu sănătate, lansat în acest an,  NESCAFÉ va prezenta toate beneficiile cafelei solubile asupra organismului uman. Astfel, consumatorii vor înţelege că un consum moderat de cafea solubilă acţionează în mod pozitiv asupra sănătăţii corpului.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *