free download 78 travel guides written by experts

Neatza la tara, editie internationala

De Paşte, toată lumea vrea pământ pe Neatza

Antena 1 le pregăteşte românilor patru zile de ediţii speciale de Paşte. În prima zi de Sărbătoare, distracţia începe cu simpaticii Răzvan şi Dani. Matinalii Antenei 1 le-au pregătit românilor o ediţie specială Neatza la ţară, însă în variantă internatională. De la ora 11.00, Răzvan, Dani, Roxana şi Vlăduţ vând pământ pe Neatza, iar vedete din toate colţurile lumii se înghesuie să cumpere.

Până atunci însă, matinalii pregătesc o ediţie specială şi în Vinerea Mare. De la ora 08.00, Răzvan şi Dani, împreună cu Oreste, dar şi cu alţi invitaţi vor încercă să îi introducă pe telespectatori în starea înălţătoare a Sărbătorii de Paşte, pentru ca duminică să dea drumul la petrecere.

În prima zi de Paşte, platoul emisiunii se transformă în comuna Neatza, în care vor încerca să îşi cumpere teren vedete venite din toată lumea. Alături de Răzvan, Dani, Roxana şi Vlăduţ vor încinge petrecerea Delia, Andreea Bălan, Celia, Dj Sava şi Andreea, Pepe, Daniela Gyorfi, Petrică Mâţu Stioan şi Constantin Enceanu. Luni, a doua zi de Paşte, în platoul Neatza este marea mahmureală, căci după o petrecere ca cea de duminică, lucrurile nici nu se puteau termina altfel.

Mai multe informaţii: www.neatza.a1.ro sau pe www.facebook.com/neatzacurazvansidani.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *