free download 78 travel guides written by experts

„Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „Prietenii de la 11” revin cu ediţii live dintr-un mall din Bucureşti

Începând de luni, 8 ianuarie, unele dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan şi Dani” şi “Prietenii de la 11” revin din vacanţă cu transmisiuni live dintr-un mall din Bucureşti.

Diminețile românilor vor avea din nou iz de voie bună, mai ales că Răzvan, Dani și gașca lor sunt pregătiți după vacanță să dea din nou deșteptarea în stilul inconfundabil. Vlăduț, Flavia, Amalia, dar și Cătălin Oprișan sunt și ei gata de start în noul an, mai ales că începutul lui 2018 este unul cu totul și cu totul special pentru „Neatza”. Emisiunea va aniversa în februarie 10 ani de existență, astfel că începutul de an se anunță un maraton de surprize, invitați speciali și momente memorabile. „Dacă în vară ne-am prelungit vacanţa cu câteva zile cu emisiuni live de la mare, am zis să păstram tradiţia şi să continuăm atmosfera de vacanţă la mall, unde îi aşteptăm pe telespectatori să participe alături de noi la tot felul de concursuri şi provocări!”, a declarat Răzvan Simion.

Neatza cu Razvan si Dani 0050

În ediția de luni, 8 ianuarie, difuzată de la ora 08:00, la Antena 1 şi prima din acest an, în platoul „Neatza”, amplasat special în zona patinoarului din Promenada Mall se vor reuni pentru muzică, interviuri și glume cât cuprinde Noaptea Târziu, Mandinga, Roxana Nemeş şi trupa Trouble.

Alături de gaşca de la „Neatza”, de la mall vor transmite şi „Prietenii de la 11”, Diana Munteanu şi Florin Ristei. După o bine meritată vacanţă, în care s-au relaxat şi şi-au încărcat bateriile pentru noul an, cei doi prezentatori, ambii plini de-o energie debordantă, le pregătesc numeroase surprize telespectatorilor care li se vor alătura, din 8 ianurie, de la ora 11:00, în Promenada Mall. „Mă bucur tare că revenim pe micile ecrane; e foarte bună vacanţa, dar mi-e foarte dor de colegii mei. Abia aşteptam să îi văd şi le promitem prietenilor noştri încă un sezon aşa cum i-am obişnuit: cu zâmbete multe, cu distracţie şi voie bună, multe concursuri, o nebunie, aşa cum ştim noi să facem!”, a declarat Diana Munteanu. Printre invitaţii surpriză ai primei ediţii din acest an se numară Connect-R şi Nicole Cherry.

Foto copyright Mihai Stetcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *