Shadow

Vicky K – Loca

Incepe anul cu noul single de la Vicky K! Descopera un sound fresh care se transforma intr-o piesa de dans de la frumoasa cantareata din Rusia.

Single-ul, compus de Gaela Brown si Virginie Khalifa, in timp ce productia a fost realizata de Gaela Brown si Jay L. Willys, este insotit de un video incendiar avand-o ca personaj principal chiar pe Vicky K, regizat de Big-G & Gaela Brown.

Vicky K a fost intotdeauna pasionata de muzica. Cu o voce uimitoare, artista a inceput sa ia lectii de muzica la varsta de 6 ani. Patru ani mai tarziu, s-a mutat in Rusia, unde si-a continuat studiile de muzica, dar a inceput si cursuri de dans clasic, pe care le-a practicat cativa ani.

In 2004, Vicky K a fost selectata pentru a participa la cel de-al patrulea sezon al Star Academy din Rusia, difuzata pe canalul national. Cariera sa muzicala a inceput la doar 18 ani. In 2006, a lucrat alaturi de rapperul Timati, cunoscut sub numele de Mr. Black Star (fondatorul celei mai mari case de discuri din Rusia – Black Star), si una dintre cele mai influente persoane din generatia sa, care a colaborat cu artisti internationali ca Snoop Dog si Mario Winans. Vicky K l-a insotit in turneele sale, devenind ulterior membra a grupului Novye Samotsvety.

Vicky K, Loca

A urmat o perioada de regasire pentru artista, descoperindu-si pasiunea pentru muzica pop, internationala, soul, R&B si si-a creat un stil muzical propriu. Muzica lui Vicky K este inspirata de legatura ei cu Spania, unde traieste o parte din familia ei si experientele ei in timp ce calatorete prin toata lumea.

Vicky K este o artista stralucitoare, cu o inima generoasa, care lumineaza camera atat cu prezenta ei, cat si cu muzica ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *