bucharest tech week 2021

Nadia Comaneci la Bucuresti

O lansare de “nota 10”, o lectie de forta, energie si vitalitate  oferita de Nadia Comaneci si  X Force Energy Drink

Joi, 23 august-orele 11.30, hotel Marriott-sala Galati, Nadia Comaneci va lansa oficial  XForce, bautura energizanta premium  din gama Red Bull, Burn, Power Horse adus in exclusivitate pe piata romaneasca de Galaxy Distribution SRL. Pulsand prin vitalitate, forta si energie, X Force si Nadia merg la sigur:

„De când am acceptat să reprezint acest produs, am incercat calităţile X-Force în momentele de efort şi pot să spun că am simţit efectul revigorant al acestuia. Cu X-force simţi imediat cum ţi se reface energia iniţială şi o poţi lua de la capăt fără probleme. E un avantaj foarte mare pe care-l oamenii care îşi doresc să facă mişcare. Recomand cu mare încredere X-Force atât pentru persoanele foarte active in viata de zi cu zi sau oameni care au nevoie de un surplus de energie pentru a trece peste momente de oboseală.„

Cu X Force si Nadia te simti de nota 10!

Galaxy Distribution SRL este distribuitorul exclusiv pentru Romania a bauturii energizante Xforce. Galaxy  Distribution SRL  a adus in Romania un  produs premium, gata de competitie cu celelalte produse existente pe piata, un energizant adresat in primul rand sportivilor, managerilor, studentilor, persoanelor care se expun la un efort fizic si intelectual prelungit, cu varste cuprinse intre 18-50 de ani. Bautura poate fi folosita atat pentru un plus de energie in timpul liber sau la volan cat si pentru  un plus de energie in timpul serviciului. Pur si simplu, cu X Force te simti de NOTA 10!

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *