Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nabucco sprijina un proiect caritabil din domeniul agricol in Romania

În loc de cadouri de sărbători, în acest an, NABUCCO Gas Pipeline International GmbH a donat 15.000 de euro unei ferme organizate ca proiect caritabil de către Caritas, în Timișoara, România. Donația va sprijini achiziția unei combine pentru fermă. Ferma Caritas cultivă produse agricole destinate celor șase centre Caritas din Timișoara, unde se asigură masa pentru circa 400 de persoane în fiecare zi. În plus, ferma oferă persoanelor fără locuință și altor personae dezavantajate programe de instruire și dobândire de abilități în activități cum ar fi creșterea vitelor, agricultura, producția de brânză și tâmplăria.

Pe lângă oferirea de oportunități și speranță pentru șomerii pe termen lung, ferma Caritas oferă și adăpost persoanelor fără locuință.

Reinhard Mitschek, CEO al NABUCCO Gas Pipeline International GmbH, a declarat: “NABUCCO dorește să se implice în activităţi în folosul comunităților și țărilor de tranzit. Suntem încântați să colaborăm cu ferma Caritas din Timișoara pentru atingerea scopului lor de a sprijini pe cei nevoiași în obținerea independenței și încrederii în sine, precum și stabilității și siguranței".

Inițiată la începutul secolului 20, activitatea Caritas Austria acoperă acum aproape tot spectrul vieții umane: copii, persoane cu dizabilități, refugiați, persoane fără locuință, bătrâni, mame și suport familial, centre de instruire, asistență medicală ambulatorie și intra-spitalicească, îngrijire în regim de sanatoriu, îngrijirea persoanelor care suferă de alcoolism sau dependență de droguri, îngrijirea persoanelor fără adăpost în regim ambulatoriu și spitalicesc, asistență juridică, proiecte pentru șomerii pe termen lung precum și ajutorare și asistență pentru dezvoltare în străinătate.

Conexiune de gaze naturale din Regiunea Caspică și Orientul Mijlociu către peste 500 de milioane de potențiali clienți din Europa, Nabucco este proiectul de referinţă din Coridorul Sudic. Consorțiul Nabucco continuă să colaboreze îndeaproape cu consorțiul Shah Deniz II și Conducta de Gaze Trans-Anatoliană (Trans-Anatolian Gas Pipeline – TANAP) și își menține convingerea că oferă cea mai bună soluție de a atrage noi surse de aprovizionare și de a le transporta către marile piețe europene de consum.

Bucuresti, 11.12.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *