free download 78 travel guides written by experts

“Muşat & Asociaţii Mentor”, un program ce se adresează generaţiei de mâine

Muşat şi Asociaţii, promotor al avocaturii de business în România, a lansat astăzi “Muşat & Asociaţii Mentor”, un program ce îşi propune să răspundă nevoilor educaţionale ale societăţii de mâine. Dezvoltat împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, prin intermediul Asociației Studenților în Drept, programul educaţional oferă studenţilor posibilitatea de a se integra în echipe de avocaţi cu experienţă şi renume, într-o cultură organizațională care încurajează dezvoltarea aptitudinilor și atingerea potențialului maxim de performanță, având în spate susţinerea şi forţa unui brand românesc redutabil.

“Muşat & Asociaţii Mentor” este un proiect destinat celor mai buni studenți la Drept din anii III și IV de studiu, menit să le asigure acestora un început profesional de calitate și posibilitatea de a înțelege cum funcționează una dintre cele mai prestigioase case de avocatură din România. Prin acest program, Mușat & Asociații oferă 10 stagii de practică plătite, care se desfăşoară pe o perioadă de patru săptămâni, începând cu 04-29 iulie 2016 şi continuând cu 01-31 august 2016.

“În cei peste 25 de ani de activitate, am modelat piața serviciilor juridice și am ridicat continuu standardele avocaturii de business. Muşat & Asociaţii a format sute de avocaţi, mulţi dintre ei recunoscuţi pe plan local şi internaţional pentru expertiza şi profesionalismul lor. Excelenţa și profesionalismul sunt valori datorită cărora Muşat & Asociații a devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din România. Credem că este și răspunderea noastră să formăm generaţia de mâine şi să o sprijinim, pentru că doar în acest mod putem contribui la o profesionalizare a pieţei de profil”, a declarat Mona Muşat, Managing Partner Muşat & Asociaţii.

Pe parcursul internship-ului, tinerii studenţi vor primi sprijin de la avocați cu experiență, vor fi încurajați să-și dezvolte spiritul analitic, gândirea critică orientată spre rezultate de business și vor beneficia de training la fel ca și ceilalți avocați ai firmei..

Modalitatea de aplicare la programul Mușat & Asociații Mentor se realizează prin intermediul Asociației Studenților în Drept, tinerii interesați fiind invitați să îşi trimită CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email office@asd-ub.ro.

Muşat & Asociaţii este casa de avocatură din România recunoscută anual, la nivel naţional şi internaţional, pentru rezultatele sale excelente. Întotdeauna cu un pas înainte în practica avocaturii de business, specialiștii Muşat & Asociaţii au anticipat de fiecare dată nevoile în continuă transformare ale clienţilor, propunând unghiuri de abordare diferite şi lansând noi arii de practică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *