free download 78 travel guides written by experts

MTV Romania paseste pe urmele lui Hitch

„Wanna come in?”, cea mai nouă emisiune la MTV România
oferă o mână de ajutor baieţilor mai puţin curajoşi
pentru a face faţă unei întâlniri cu o fată
         
MTV România aduce o emisiune incendiară pe micile ecrane începând cu data de 10 iunie, de la ora 21:30. “ Wanna Come In?” este un show internaţional despre băieţii timizi, care nu au destul curaj pentru a face faţă unei întâlniri cu o fată.

Show-ul este difuzat pe MTV U.K. încă din anul 2004  şi aduce aminte publicului de celebrul Hitch – consilier în dragoste. În ajutorul băieţilor aflaţi în dificultate va veni un consilier, destul de arătos, care le va da indicaţii pe tot parcursul întâlnirii, prin intermediul unei căşti. Acesta îi va sfătui ce trebuie să zică şi ce trebuie să facă pentru a nu cădea în ridicol şi a nu se face de râs în faţa domnişoarelor. 

Pe lângă aceste indicaţii, subiecţii vor mai primi şi diferite sarcini, care de care mai provocatoare, pe care vor trebui să le împlinească într-un interval limitat de timp, iar în funcţie de reuşită aceştia vor primi premii în bani.

La sfârşitul show-ului concurenţii vor trebui să-şi conducă “aleasa” până în faţa casei acesteia unde dacă vor fi invitaţi înăuntru prin cuvintele “Wanna Come In?” înseamnă că întâlnirea lor a fost un succes total.
 
„Wanna come in?” poate fi urmărit sâmbăta începând cu ora 21:30 şi vinerea, în reluare de la ora 15:00 pe MTV România.

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *