free download 78 travel guides written by experts

Se pledeaza pentru bowling

SCPA Vilau & Mitel, SCPA Linklaters, Miculiti, Mihai & Asociatii, SCPA Schoenherr & Asociatii, SCA Turcu & Turcu si SCA Radu, Taracila, Padurari, Retevoescu pledeaza pentru competitie si fair-play pe pistele de bowling de la Play Planet.

SCPA Vilau & Mitel, SCPA Linklaters, Miculiti, Mihai & Asociatii, SCPA Schoenherr & Asociatii, SCA Turcu & Turcu, SCA Radu, Taracila, Padurari, Retevoescu sunt cateva dintre casele de avocatura care pledeaza pentru competitie si fair-play pe pistele de bowling de la Play Planet, in Plaza Romania. Inscrierile continua pentru evenimentul care va avea loc in perioada 13-15 iunie si unde se vor reuni cele mai puternice si motivate echipe din peisajul juridic romanesc.

Trofeul Lawyers Bowling Cup 2006 este primul eveniment informal dedicat caselor de avocatura. Pana pe 12 iunie sunt asteptate si celelalte case de avocatura pentru o demonstratie de forta si de concentrare la bowling. Pe 15 iunie vom afla cine a impus legea pe pista de bowling.

Echipa va fi formata din 4 membri. Taxa de participare pentru intreaga echipa, indiferent de faza de calificare este de 200 de euro + TVA. Premiile pentru primele 3 locuri, in valoare totala de 2000 euro, sunt oferite de GLOBAL TEHNOLOGIC SERVICES – aplicatie client-server pentru managementul relatiei cu clientii societatii.

Primele 3 echipe castigatoare vor primi si 20 de jocuri de bowling de la Play Planet.
Evenimentul va fi sustinut de Radio 21, Avocatnet.ro, Cariere, Vivid, PRWave, SMARTfinancial, SMARTBank, Agentia Webvertise si Caffe Ristorante Il Corso.
Palette Advertising si Play Planet au organizat in 2006 IT&C Bowling Cup si urmeaza sa gazduiasca anul acesta Auto Bowling Cup, Farma Bowling Cup, Finance Bowling Cup si Advertising Bowling Cup.

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *