free download 78 travel guides written by experts

Movies 24 – Recomandari februarie

Premierele lunii februarie

Tineri şi inteligenţi (Bright Young Things)
Luni, 7 februarie, la 22:00

Un tânăr romancier şi logodnica sa se amestecă în viaţa unui grup de tineri aristocraţi din Londra mondenă a anilor 1930. Vieţile lor sunt pline de petreceri şi aventuri, iar prietenii află de îndată că, deşi sunt bogaţi, aceştia trebuie să plătească pentru stilul lor de viaţă hedonist.

Regizat de: Stephen Fry

Cu: James McAvoy, Emily Mortimer

Noaptea vârcolacului (Never Cry Werewolf)

Miercuri, 16 februarie, la 22:00

Când rezidenţii unui orăşel încep să dispară, o tânără (Nina Dobrev) începe să suspecteze că noul său vecin ar putea fi cumva responsabil. Dar, în timp ce aceasta devine obsedată de comportamentul său, nu realizează că şi ea este urmărită de acesta.
Regizat de: Brenton Spencer

Cu: Nina Dobrev, Kevin Sorbo

Boxerul (The Hammer)

Marţi, 22 februarie, la 22:00

Jerry ‘Ciocanul’ Ferro, este un fost boxeur de 40 de ani devenit acum muncitor în construcţii. Când un antrenor celebru observă croşeul de stânga letal al lui Jerry, acesta are parte de o surpriză la Olimpiadele din Statele Unite.

Regizat de: Charles Herman-Wurmf

Cu: Adam Corrolla, Heather Juergensen

Alte recomandări de filme

În ritmul dragostei (Fancy Dancing)

Marţi, 8 februarie, la 22:00

Tânărul de 30 şi ceva de ani, divorţat, Asa (Jason Priestley) visează să devină următorul Frank Sinatra. Dar, în realitate, cariera sa nu are multe perspective. Luptând pentru dreptul de a-şi vedea fiul, Asa realizează că trebuie să renunţe la idea de a-şi urma visurile. Dar unchiul său Billy (Dave Thomas) îi oferă o slujbă în publicitate – ar putea fi acesta un semn că vor urma lucruri măreţe?

Regizat de: Brock Simpson

Cu: Jason Priestley, Dave Thomas

Unde şi-a lăsat Dumnezeu pantofii (Where God Left His Shoes)

Vineri, 11 februarie, la 22:00

Când Frank (John Leguizamo), soţia sa Angela (Leonor Varela), şi cei doi copii sunt evacuaţi din locuinţa lor din New York, aceştia nu mai au nicio soluţie decât să se mute într-un azil penru cei fără adăpost. Veştile bune vin în seara de Crăciun: o construcţie de locuinţe din apropiere ar putea dispune de un apartament liber. Dar Frank trebuie să-şi găsească o slujbă până la sfârşitul zilei pentru a se califica.

Regizat de: Salvatore Stabile

Cu: John Leguizamo, Leonor Varela

În spatele uşii roşii (Behind The Red Door)

Luni, 28 februarie, la 22:00

O dramă în care un bărbat muribund se reuneşte cu sora sa pentru a înfrunta violenţe din trecut ale familiei şi a-şi găsi liniştea în vieţile lor din prezent. Când fotograful Natalie porneşte într-o misiune în Boston, aceasta descoperă că fratele său înstrăinat Roy, un designer, este persoana care a angajat-o. Nevăzându-se de un deceniu, fraţii încearcă să alunge tensiunile din relaţia lor când Roy dezvăluie că este pe moarte.
Regizat de: Matia Karrell

Cu: Kyra Sedgwick, Kiefer Sutherland

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *