free download 78 travel guides written by experts

Mountain Dew iti mai da o saptamana sa faci un spot audio-video pentru

competiţia internaţională MOFILM
Realizează un spot audio-video pentru a câştiga marele premiu de 10.000 dolari şi o excursie la Barcelona

10.000 dolari şi o călătorie la festivitatea de premiere a festivalului MOFILM care va avea loc la Barcelona în februarie 2011 sunt mai aproape cu o săptămână. Competiţia MOFILM prezentată de către Mountain Dew în premieră în România sub sloganul Extreme meets film mai este deschisă  pasionaţilor de film până pe 31 ianuarie. Spoturile audio-video neconvenţionale şi originale trebuie să răspundă temei creative lansate de Mountain Dew pe www.mountain-dew.ro.

Mountain Dew va recompensa curajul şi inventivitatea realizatorilor (amatori) de film care vor să îşi încerce măiestria în realizarea unui spot audio-video neconvenţional care să se încadreze ca durată între 45 şi 120 de secunde. Concurenţii mai au la dispoziţie câteva zile pentru a intra pe situl www.mountain-dew.ro, a descărca tema creativă şi de a-şi pune la încercare creativitatea pentru a răspunde printr-un montaj audio-video original. Competiţia desfăşurată la nivel internaţional rămâne deschisă până pe 31 decembrie, data limită la care concurenţii îşi pot înscrie montajul audio-video.

Juriul specializat va verifica respectarea criteriilor competiţiei şi va stabili câştigătorul ţinând cont de compatibilitatea dintre trăsăturile brandului: urban, sport extrem, îndrăzneţ, ironie, de originalitate, de potenţialul de viral şi de modalitatea de comunicare a mesajului.

MOFILM este prezentă pentru prima oară în România prin intermediul campaniei Extreme meets film a Mountain Dew. MOFILM reprezintă o comunitate globală de realizatori de film din peste 100 de ţări promovează talentul creativ în parteneriat cu cele mai mari festivaluri de film şi universităţi de specialitate.
Organizaţia s-a evidenţiat prin activitatea sa de competiţii video în colaborare cu numeroase branduri şi crearea de conţinut audio-video personalizat.

Mai multe detalii pe www.mountain-dew.ro şi pe pagina de Facebook, UrbanDew.

Bucuresti, 23.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *