metalshow

Motor Play, prima revista online

de masini din Romania

Internetul a devenit mai interesant. De cateva zile, motorplay.ro propune o noua experienta digitala pentru cei care cauta informatii despre masini pe internet. Numarul pilot al revistei Motor Play se downloadeaza gratuit, apare odata pe luna si ofera cititorului o experienta unica pentru ca aduce intr-un format unic text, foto, video si sunet. "Motor Play este, de fapt, rezultatul pasiunii noastre. Noi am simtit ca internetul poate oferi ceva mai mult decat o lectura placuta si astfel am vrut sa ducem la nivelul urmator experienta pe care o traieste cititorul de reviste in mod normal", a declarat editorul Motor Play. Studii recente arata ca primul mediu in care romanii cauta informatii despre masini este internetul. Cu toate acestea, Motor Play nu se adreseaza numai pasionatilor de cai-putere. "In principiu, noi credem ca masinile ar trebui sa te faca sa te simti bine. Am trecut de momentul critic al jurnalistului auto in care sutele de teste i se urca la cap si ajunge sa judece un Ford Mondeo dupa standardele unui Mercedes CLS. Am trecut de momentul plin de snobism in care nu ne placea Dacia pur si simplu pentru ca e un brand romanesc. Si, cel mai important, am reusit sa intelegem unii din ochii altora (bine, nici nu e greu, suntem doar 9 perechi de ochi aici) ca masinile in sine provoaca un entuziasm destul de inflacarat chiar si in sufletul celor care nu inteleg exact care-i diferenta dintre subvirare, supravirare si sex."

Revista digitala Motor Play este un nou val de media automobilistica, in conditiile in care umple golul dintre pasionatii fanatici care nu concep o zi fara motoare si cei care percep masinile pur si simplu ca pe un accesoriu indispensabil pentru viata de zi cu zi. Revista digitala Motor Play umple, de asemenea, si golul pe care pasionatii colectionari ai revistelor tiparite il simt pe portalurile auto, acolo unde informatia este volatila si de cele mai multe ori nu poate face obiectul pasiunii vizuale. Revista Motor Play este acum modul cel mai simplu prin care cei care citesc de obicei reviste tiparite si le apreciaza pentru calitatea lor intrinseca pot trece la o experienta mai completa, cu sunet si video, direct pe computer.

In completarea revistei digitale, site-ul motorplay.ro se constituie in suportul ideal pentru revista. Aici se publica zilnic comentarii inteligente despre cele mai noi stiri din domeniul auto si din sporturile cu motor. De fapt, motorplay.ro este locul in care afli cum ti se schimba viata daca Mercedes lanseaza un nou model sau ce inseamna pentru noi faptul ca in august vom avea din nou o etapa de FIA GT in jurul Casei Poporului. In plus, pe motorplay.ro sunt adaugate tot timpul teste noi cu modelele relevante pentru piata din Romania, in conditiile in care redactia definitiveaza in curand explicatii vizuale pentru fiecare masina testata, astfel incat totul sa fie clar dintr-o singura imagine.

Motorplay.ro lanseaza in aceste zile si o campanie de promovare. Cititorii vor avea in acest fel sansa de a castiga un loc la Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei de anul acesta.

Bucuresti, 31.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *