free download 78 travel guides written by experts

Motivarea si fidelizarea angajatilor

prin accesul nelimitat si gratuit la stomatolog

Medicover, lider pe piata de servicii medicale private, lanseaza abonamentul de stomatologie în parteneriar cu Dental Plan. Aceste pachete sunt dedicate companiilor care doresc sa ofere salariatilor un pachet extrasalarial atractiv si costă de la 11 RON pana la 117 RON/luna/ angajat, mai putin decat cheltuielile generate de o crestere salariala sau o de prima.

“Rezultatele cercetarilor pe tema sanatatii romanilor si cele de evaluare a satisfactiei abonatilor nostri ne-au confirmat ca este momentul sa lansam aceste pachete prin care abonatii sa beneficieze de sistemul “stomatolog personal” care sa ii incurajze sa vina regulat la control. Acestea se vor pozitiona foarte rapid in fruntea beneficiilor dorite de companii, deoarece  suntem deja in discutii cu o mare parte din companiile abonate care doresc sa  includa in pachetul de motivare a salariatilor si aceste servicii”, a declarat Dl Gabriel Ionescu, director general la Medicover.

Avantajele achizitionarii unui abonament de stomatologie sunt evidente: daca o lucrare protetica conventionala cu tratamente de pregatire a dintilor, ajunge la minim 1300 euro,  rezolvand punctual doar o problema medicala, pretul unui pachet premium care acopera toata gama de servicii stomatologice costa doar 390 de euro pe an dar, ofera accesul nelimitat si ori de cate ori este nevoie la medicul stomatolog.

Medicover este singura companie medicala din Romania care mentine sanatatea a peste 40.000 de abonati,  angajati in 1000 de companii,  pe baza sistemului “medic personal”, similar medicului de familie din perioada interbelica.

Bucuresti, 15.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *