free download 78 travel guides written by experts

Mossad – Mania Israelului

Eric Frattini
Editura Tritonic

Spuneam si in recenzia cartii Mossad ca aceasta este una dintre cele mai temute (daca nu chiar cea mai temuta) organizatie secreta. Daca volumul prezentat anterior ne-a oferit posibilitatea de a afla cateva informatii pretioase si interesante despre organizatie, cartea de fata ne duce mult mai departe in adancurile organizatiei.

Sunt prezentate operatiuni ale Mossad. Asa cum ne-a obisnuit, Eric Frattini s-a documentat temeinic inainte de a scrie aceasta carte, astfel ca volumul are la baza informatii reale – veti afla de unde.

Imi permit sa va ofer si un cittat – desi textul se afla pe coperta 4, cred ca e foarte important si reprezentativ ca fragment din carte, asa ca iata-l: „Razbunare”, sau satisfactia obtinuta din insulta sau din dauna primita, nu este doar un cuvant sau o definitie, ci este si a fost o lege nescrisa pentru statul Israel impotriva dusmanilor, de-a lungul istoriei sale, de la ingrozitorul Holocaust din deceniul patru al secolului al XX-lea pana in primii ani ai secolului al XXI-lea. De la crearea Mossadului in martie 1951, serviciul sau de spionaj s-a dedicat cautarii acestor prezumtivi dusmani pana in cele mai ascunse cotloane al planetei.
Pe aceste baze, urmand celebrul dicton „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”, au avut loc o serie de operatiuni secrete, explozive – la propriu si la figurat – prezentate cu lux de amanunte, intr-un ritm alert, in paginile acestei lucrari.

O lucrare cu adevarat interesanta, diferita de un roman, insa captivanta prin modul de redactare si operatiunile prezentate. Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *