Shadow

Morărița, patiserie congelata cât ai zice Țac Țac Pac

Nici tu nu poți rezista aromei proaspete a produselor de patiserie abia ieșite din cuptor? Ai poftă de ceva bun și nu te poți decide între saleuri sărate sau ștrudele cu fructe delicioase? Sau mai degrabă preferatele tale sunt croissantele crocante la exterior și pufoase la interior, perfecte pentru micul dejun în doi sau alături de întreaga familie?

Cat ai zice „Țac Țac Pac”, Morărița îți vine în ajutor și te îmbie să încerci noile game de produse de patiserie congelată de calitate superioară, disponibile în 6 variante pentru toate gusturile. Indiferent de categoria aleasă – ready to bake (ștrudele, saleuri, mini pateuri, croissante), foi de placintă sau foietaj, produsele Morărița sunt delicioase și au nevoie doar de cateva minute la cuptor.


Ideea de “Patiserie Țac Țac Pac” transmite faptul că Morărița ușurează viața consumatorului, care poate pregăti chiar la el acasă produsele de patiserie favorite, și, în doar cateva minute poate savura (împreună cu întreaga familie) pateuri, plăcinte sau ștrudele delicioase, proaspete și calde.

Brandul de partiserie congelată Morărița a fost achiziționat de Dr. Oetker in anul 2016 de la compania Panovia Prod. Prin aceasta achizitie Dr. Oetker Romania doreste sa-si diversifice portofoliul de produse si in categoria patiserie congelata, oferind consumatorilor solutii complete si rapide pentru pregatirea unui desert sau snack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *