Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bucin Mob expune mobilier de design la Salone del Mobile Milano

În perioada 4-9 aprilie 2017, producătorul român de mobilă Bucin Mob participă pentru a doua oară la un târg internațional și expune recent lansata gamă de mobilier din lemn masiv, ”Bucin Mob Design Collection”.

Lansată anul acesta la evenimentul IMM Cologne din Koln, colecția cuprinde 24 piese de mobilier perfect executate, create în colaborare cu echipele de designeri români Izzi Design Box, Dizainăr, Woodyo și Peter’s Design. Produsele au fost prezentate local la evenimente de profil din București sau Cluj-Napoca.


”Am gândit această colecție pentru ca oamenii să se bucure de produse îndrăznețe, realizate cu un standard ridicat de calitate. Compania noastră este specializată pe producția de mobilier din lemn, uși și ferestre din lemn stratificat și construcții din lemn (căsuțe din lemn pentru grădină, gazeboo și pergole), pe care le producem în propria fabrică din apropierea orașului Reghin. Industria designului românesc este în plină ascensiune, tinerii designeri dorind foarte mult să poată pune ideile lor în aplicare într-o fabrică ce poate produce în serie, așadar am inițiat un proiect care, sperăm noi, se va extinde în viitor pentru a crea mai multe produse la fel de ingenioase, cu și mai mulți designeri români”, a adăugat Horia Bucin, co-fondator Bucin Mob.

Cu două noi produse remarcabile realizate din lemn masiv de stejar, echipa întregește colecția de 24 de piese de mobilier; acestea au fost lansate în luna martie în cadrul evenimentului Ambient Expo, ce a avut loc la Romexpo București. Piesele noi de mobilier, ”Masa Segmente” și ”Setul Aster(x)” sunt gândite de către echipa Dizainăr, și anume Raul Cadar, Mihnea Ghilduș și Magda Traciu. Cei trei designeri de produs sunt, de asemenea, cei care au gândit setul de produse Low Poly, parte din aceeași colecție de design: masă, banchete și comodă.

Surpriza evenimentului de la Milano vine însă cu o nouă versiune a setului de masă și banchete din stejar și metal, ”The Cube”, designed by Izzi Design Box. Lansate în luna ianuarie a acestui an la IMM Cologne, produsele au fost îmbunătățite în fabrica de la Reghin, urmând să fie prezentate în forma finală la Salone del Mobile Milano.

”Toate modelele sunt nou create, pentru doar acest proiect. Ele sunt unice și reprezintă o bază de dezvoltare perfectă pentru derivate și game. Colecția este eclectică, efortul fiind amplificat prin introducerea de forme diferite, materiale diverse, finisaje atipice, toate adaptate la materialul lemnos – stejarul și tehnologia producatorului”, spune Constantin Alupoaei, designer Izzi Design Box & designer pentru o mare parte din produsele Bucin Mob

Echipa Bucin Mob este prezentă la Salone Internazionale del Mobile Milano în perioada 4-9 Aprilie, iar standul lor poate fi vizitat în Pavilionul 18 – secțiunea D 01 E 04.

Află mai multe despre Bucin Mob Design Collection – Solid Wood Furniture”:
•    Catalog online: https://bucinmobdesign.com/
•    Website: https://bucinmob.ro/

Despre Bucin Mob

Bucin Mob este compania românească  fondată în Transilvania, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului. Produsele marca Bucin Mob oferă beneficii şi avantaje reale, adresându-se atât pieței interne, cât și clienților din țări precum Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franţa şi Finlanda.

Compania s-a înfiinţat în anul 1993 ca o firmă de familie. Echipa constituită în urmă cu 24 de ani a fost nucleul de dezvoltare a unei companii, ale cărei cuvinte de ordine sunt experienţa, profesionalismul şi unitatea în dezvoltarea de produse noi şi competitive pe orice piaţă.

Despre Salone Internazionale del Mobile Milano

Aflat la a 56-a ediție, Salone Internazionale del Mobile reprezintă primul din seria de 5 evenimente aflate sub umbrela Salone del Mobile.Milano, iar anul acesta evenimentul va fi din nou în centrul atenției la nivel internațional. Evenimentul are loc în perioada 4-9 Aprilie 2017.  Salone Internazionale del Mobile se împarte în trei categorii: Classic, Design și xLux, ultima dintre acestea fiind dedicată produselor de lux antice, re-editate cu o notă contemporană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *