free download 78 travel guides written by experts

Monitorizarea infrastructurii IT reduce cu 90% riscul de aparitie a defectiunilor

Spearhead Systems devine partener exclusiv pentru soluția Check_MK în România.

Spearhead Systems, furnizor de soluții pentru optimizarea infrastructurii IT, a devenit partener exclusiv pentru produsul Check_MK pe piața locală. Utilizarea unei soluții de monitorizare a mediului IT, precum Check_MK reduce cu peste 90% riscul apariției unor defecțiuni care să afecteze grav activitatea companiilor și să genereze pierderi financiare și de imagine. Riscul este mai mare pentru companiile care folosesc servicii de cloud computing sau își bazează întreaga activitate pe Internet.

"Companiile locale au înțeles că pot elimina riscurile monitorizând permanent infrastructura IT pentru a interveni în timp util în cazul apariției unor disfuncționalități. Este mai ieftin să previi un incendiu decât să îl stingi, iar investiția într-un produs de monitorizare este, în mod evident, mai puțin costisitoare decât pagubele unui downtime", consideră Marius Pană, Director General, Spearhead Systems. Pentru a oferi sprijin companiilor care operează o infrastructură IT complexă, Spearhead Systems a încheiat un parteneriat exclusiv cu Mathias Kettner GmbH, din Germania, pentru distribuția locală a Check_MK.

Check_MK este o soluție de monitorizare bazată pe platforma open source Nagios pentru care Spearhead Systems oferă servicii complementare de instalare, configurare și personalizare. Check_MK realizează automat inventarul întregii infrastructuri IT, hardware și software și oferă utilizatorilor informații detaliate despre nivelul de performanță la care aceasta funcționează. Atunci când apar fluctuații utilizatorii primesc alerte în timp real pentru a putea interveni eficient. Check_MK este un produs de clasă enterprise, ușor de instalat și configurat, care furnizează o monitorizare eficientă a mediului IT, de la sisteme la aplicații și rețele.

Spearhead Systems este principalul promotor al soluțiilor de monitorizare a mediului IT din România. Printre clienții Spearhead Systems care utilizează Check_MK se află: Heineken România, Hidroconstrucția, EOS KSI Romania, precum și bănci, instituții din mediul public și operatori majori de telefonie mobilă.

Despre Spearhead Systems:
Spearhead Systems (SPHS) este o companie 100% românească, prezentă pe piață din 2011 și care pune mișcarea „open source” la baza produselor și serviciilor sale. Competențele echipei Spearhead acoperă domenii diverse, de la High Performance Computing și Private cloud până la monitorizarea infrastructurii IT și securitate. Printre clienții Spearhead Systems se află companii precum Hidroconstrucția, Provus, Heineken România, Orkla Foods România etc.

Descarcă fotografie PR Marius Pană, Director General, Spearhead Systems: //bit.ly/1B8OiqX.

Mărcile și produsele menționate sunt mărci înregistrate ale respectivelor companii.

Bucuresti, 02.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *