Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Modelele BMW X1 şi BMW Seria 2 Coupe au primit “Top Safety Pick” din partea IIHS

Institutul de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS), organizaţia care evaluează siguranţa automobielor în USA, a desemnat modelele BMW X1 şi BMW Seria 2 Coupe ca fiind “Top Safety Pick”.

Pentru a obţine această evaluare, un automobil trebuie să primească o serie de calificative bune în cinci teste de impact diferite – impact frontal redus, impact frontal moderat, lateral, rezistenţa acoperişului şi protecţie a capului, printre alte considerente.

BMW X1 a fost premiat pentru al doilea an consecutiv de către IIHS şi a fost apreciat pentru caroserie şi designul structurii, ceea ce a susţinut performanţele sale în testul de impact frontal redus. BMW X1 continuă succesul generaţiei anterioare prin încorporarea unui interior mai spaţios, a unei eficienţe mai mari şi a tehnologiei din avanposturile inovaţiei.

De la lansarea sa în 2014, BMW Seria 2 Coupe a fost apreciat de IIHS în fiecare an, astfel că a adunat patru apariţii consecutive. Seria 2 a fost apreciat pentru integritatea structurii caroseriei, primind un calificativ de top la toate testele de impact.

Sistemul de prevenire a impactului frontal, disponibil la BMW X1 şi BMW Seria 2, a primit un calificativ foarte bun din partea IIHS. În testele pe circuit, la o viteză de 12 mph (19,3 km/h), viteza de impact a fost redusă în medie cu 10 mph (16,09 km/h). În testul efectuat la 25 mph (40,23 km/h), viteza de impact a fost redusă cu 7 mph (11,26 km/h). Sistemul include o componentă de avertizare asupra coliziunii frontale, care îndeplineşte criteriul National Highways Traffic Safety Administration (Administraţiei Naţionale de Siguranţă a Traficului pe Autostrăzi).

BMW X1 şi BMW Seria 2, în versiune 2017, oferă un nivel înalt al dotărilor standard de siguranţă, care includ eCall, BMW TeleService, Dynamic Stability Control, Brake Dry Assist, Cornering Brake Control şi Dynamic Traction Control. Sunt disponibile şi dotări opţionale precum Lane Departure Warning, Frontal Collision Warning cu Pedestrian Warning şi City Collision Mitigation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *