free download 78 travel guides written by experts

Modalitati de economisire a banilor in situatii de criza:

Software as a Service / Cloud Computing

Agora Media SA organizează miercuri, 11 februarie 2009, conferinţa „Software as a Service / Cloud Computing”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 10.00, în Bucureşti, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia.  

SaaS şi Cloud Computing sunt asociate în general cu software-ul pentru afaceri, fiind concepute ca produse low-cost de business, în vederea obţinerii aceloraşi rezultate ca atunci când se folosesc aplicaţii software comerciale licenţiate.

Conferinţa ATC având ca temă „Software as a Service / Cloud Computing” îşi propune să arate, pe de o parte, că modelul de business de tip Software as a Service are un impact major asupra industriei software şi a modului în care beneficiarii folosesc funcţionalităţile şi soluţiile de afaceri. Participanţii vor înţelege, în urma discuţiilor, beneficiile modelului SaaS, care includ administrare mai uşoară, update-uri automate şi management al schimbărilor, compatibilitate: toţi utilizatorii vor avea aceeaşi versiune de software, colaborare mai uşoară, din acelaşi motiv, accesibilitate globală. Pe de altă parte, participanţii la conferinţă vor afla din exemple avantajele Cloud Computing: scalabilitate, instant, economie de bani.

Conferinţa este organizată în parteneriat cu CIO Council şi vor susţine prezentări reprezentanţi ai companiilor EMC2, Fujitsu Siemens Computers, IIRUC Service, Microsoft, HPC Consulting.

Evenimentul se adresează persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom şi utilităţi, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

Conferinţa va fi promovată de partenerii media PR Wave, PR Directory, Medialook.ro, CalendarEvenimente.ro, wall-street.ro, Channel Report, IT Trend şi Agora News.

Despre conferinţele ATC:

Conferinţele de Tehnologie Agora (ATC) reprezintă o suită de manifestări menite a prezenta soluţii concrete pentru administraţia publică centrală şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom, utilităţi şi marile companii. ATC sunt organizate în Bucureşti împreună cu instituţii ale statului (MCSI, ASSI), sau cu instituţii specializate (Institutul Bancar Român, CIO Council).

ATC sunt organizate în parteneriat cu revista IT Trends, numărul revistei care precede conferinţa fiind dedicat temei respective.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *