Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mireasa lui Wilmark valoreaza multe, multe… sticle!

Au dansat, s-au vazut, au dansat, s-au placut, au dansat… s-au luat! Sambata, 14 iunie, Wilmark, realizatorul emisiunii “Latino Party” de la radio InfoPro, si-a pus pirostriile la Catedrala Sf. Iosif din Capitala. Juratul emisiunii “Dansez pentru tine” de la ProTV i-a jurat credinta vesnica iubitei sale Ioana, dar nu a apucat sa se bucure prea mult de eveniment pentru ca mireasa a disparut! Ioana a fost rapita dupa un plan bine intocmit chiar de dansatorii lui Wilmark, care s-au lasat cu greu induplecati sa o restituie. “A trebuit sa negociez pe multa, multa bautura”, a declarat amuzat Wilmark.

Dupa recuperarea miresei petrecerea a continuat in forta, cu invitati unul si unul. Nu puteau lipsi vedetele ProTV Catalin Maruta si Roxana Ciuhulescu, pugilistul Leonard Doroftei, colegi si prieteni ai perechii, dar si diplomati si oameni de afaceri. In plus, toata familia lui Wilmark a venit tocmai din Columbia pentru a participa la ceremonie. Atmosfera de petrecere, care a avut loc la un restaurant de lux din Bucuresti, a fost intretinuta cu verva de mariachi si nelipsitul taraf de lautari. O trupa cubaneza, Freddy Camacho el Mariachi, Taraf si nu in ultimul rand Marcel Pavel, un preferat al mirilor, au asigurat muzica, iar pentru a satisface preferintele culinare ale tuturor invitatilor mirii s-au gandit la un meniu international, inclusiv la “clasicele” sarmale.

DJ-ul InfoPro si sotia lui au fost foarte ocupati luna aceasta pentru ca au sarbatorit trei evenimente care le-au adus multa bucurie: botezul baietelului lor Loukas, casatoria si ziua lui Wilmark, care pe 31 mai a implinit 31 de ani. Astfel, cei doi au trecut intr-un timp scurt prin unele dintre cele mai importante momente din viata lor.

Din pacate, mirii nu vor merge foarte curand in luna de miere. Deocamdata si-au luat cateva zile libere pe care le vor petrece cu familia la Bran. Abia in luna ianuarie planuiesc o escapada pana in Columbia, unde va urma, desigur, inca o petrecere de vis. Wilmark a cunoscut-o pe sotia lui in 2002, la scoala de dans pe care o conduce. Ioana s-a inscris la cursuri si… restul e poveste. O poveste de vis, in pasi de dans!

Bucuresti, 18.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *