free download 78 travel guides written by experts

Femeia comestibila

Margaret Atwood
Editura Leda

Am avut deja ocazia de a prezenta aici, la Books Wave, 2 lucrari ale lui Margaret Atwood aparute la Editura Leda: Asasinul orb si Ochi de pisica.

In acest rastimp, multi sunt cei ce au lecturat macar unul dintre cele doua romane – si au reusit astfel sa ii cunoasca stilul autoarei, sa ii indrageasca personajele, sa intre in atmosfera pe care reuseste sa o creeze de fiecare data. Odata cu Femeia comestibila cititorii au ocazia de a citi o lucrare in care ironia e prezenta, la fel si situatiile uneori amuzante, alteori parca desprinse din realitate. Citind romanul, aveti sansa de a le cunoaste pe Marian si pe a ei colega de apartament Ainsley, de a patrunde in lumea fiecareia dintre cele doua, de a le cunoaste prietenii, preocuparile, trairile, planurile si de a vedea cum reusesc sa isi implineasca dorintele. Marian si Ainsley sunt am putea spune complementare uneori, alteori parca opuse, doua firi diferite cu idei diferite – si cu unii prieteni comuni. Situatiile prezentate in carte sunt unele care poate li se vor parea unora cunoscute. Altora li se va parea ca sunt inedite, amuzante – ori poate ii vor contraria.

Autoarea marturiseste in introducere ca a gandit/imaginat cartea la 23 de ani si a scris-o la 24, in 1965, nefiind insa influentata de miscarea feminista (asa cum se presupusese avand in vedere ca aparitia in 1969 a coincis cu aparitia acestui curent in lume).

Un roman apreciat la nivel international – o carte interesanta pe care cititorii romani!

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *