free download 78 travel guides written by experts

Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO, la final

Expoziţia „Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO” se afla la final. Dupa trei saptamani in care peste zece mii de persoane – mari si mici – au putut admira cea mai frumoasa jucarie a lumii, papusa Barbie, in diferite ipostaze, epoci si costume, expozitia isi inchide portile duminica, 11 iunie.

Cei care nu au reusit inca sa ajunga la expozitia „Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO” mai au, asadar, cateva zile pentru a-si programa in agenda calatoria prin lumea magica a copilariei.

Caramizile LEGO aflate in cadrul expozitiei s-au jucat si s-au transformat in constructii uluitoare, spre incantarea copiilor, dar si a celor mai mari, care nu s-au sfiit sa achizitioneze jucarii de la aceasta expozitie.

Tot in cadrul acestei expozitii, Events a organizat Balul Barbie pentru cei mici, dar si o petrecere pentru copiii… mari! La finalul expozitiei„Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO”, Events mai organizeaza un eveniment special avand ca tema jucariile prezente in cadrul acesteia. Astfel, duminica, 11 iunie, la ora 11, toti copiii, mari si mici, sunt invitati sa deseneze, sa cante si sa danseze alaturi de Barbie si LEGO.

Concursurile si surprizele se vor tine lant. Si pentru ca stim ca este greu sa alegi intre atatia copii, toti frumosi, fiecare participant va fi declarat castigator intr-ale veseliei.

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *