free download 78 travel guides written by experts

BitDefender la puterea a zecea

BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei SOFTWIN, a lansat ediţia a zecea a pachetului BitDefender Internet Security, în versiune de testare (BETA, versiunea 2.0). BitDefender 10 Internet Security este o suită de aplicaţii de tip desktop care asigură o protecţie completă a sistemelor informatice în faţa ameninţărilor de orice fel.

Perioada de testare a produsului va dura până la sfârşitul lunii iunie, oferindu-se  astfel posibilitatea tuturor  utilizatorilor familiarizaţi cu produsul – precum şi celor care aleg pentru prima dată o astfel de soluţie – să încerce noile funcţii ale generaţiei 10. De asemenea, cei care testează produsul şi care descoperă eventuale probleme sau sugerează funcţii noi, implicându-se, cu alte cuvinte, în dezvoltarea sa, pot câştiga premii, cum ar fi:  o vizită la sediul BitDefender pentru a discuta cu echipa care dezvoltă produsul, un laptop, 10 playere MP3, 100 de licenţe gratuite pentru versiunea comercială a noului produs, precum şi 1.000 de cupoane cu 10% reducere pentru achiziţionarea acestuia.
 "BitDefender 10 Internet Security va aduce multe funcţii noi şi îmbunătăţiri faţă de versiunile anterioare. Am introdus chiar şi un detector pentru softurile rootkit (programe prin care urmareste ilegal activitatea utilizatorilor de computere). Noua versiune scanează traficul HTTP şi SMTP, precum şi cel din reţelele de file-sharing, pentru a preveni orice tentativă de accesare ilegală a computerului sau de obţinere de informaţii confidenţiale. În plus, am modificat considerabil modulul firewall şi am îmbunătăţit modulul de detectare, dotat cu o tehnologie proactivă (denumită B-HAVE –o  tehnologie proprie dezvoltată de BitDefender şi care permite detectarea viruşilor în mediu virtual, cu ajutorul metodei euristice). Având în vedere toate aceste schimbări, am considerat că e nevoie de o perioada de testare interactiva, care să ne ajute, atât pe noi cât şi utilizatorii noştri, să profităm la maxim de avantajele noii tehnologii pe care o lansăm", a declarat Carmen Maierean, product manager BitDefender.
Produsul poate fi descărcat atât de specialişti, cât şi de utilizatorii particulari, de la adresa: Download 

Despre BitDefender™/SOFTWIN
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *