Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

MINI Electric ca automobil de companie: Biogena preia cea mai mare flotă MINI Cooper SE

82 MINI Cooper SE comandate creează cea mai mare flotă MINI Electric din Austria

Bucureşti/München. Sâmbătă, 17 iulie 2021, angajaţii 361° Health Company Biogena şi-au preluate noile MINI Cooper SE complet electrice. Compania austriacă de familie, cunoscută pentru dezvoltarea, producţia şi comercializarea preparatelor premium din micronutrienţi, oferă angajaţilor săi plăcerea de conduce modernă şi durabilă cu până la 135 kW/184 CP.

De mai mulţi ani, Biogena urmăreşte o strategie durabilă, care include produse ecologice, reîmpăduriri şi protecţie eficientă a mediului, prin urmare este perfect compatibilă cu marca premium britanică. La începutul anului, Biogena a oferit fiecărui angajat posibilitatea de a comanda un MINI Cooper SE, de culoare gri petrol, ca automobil închiriat de companie.

The MINI Cooper SE

Prin comanda de 82 de automobile, compania trimite un semnal suplimentar pentru mobilitate electrică şi dezvoltare durabilă, iar acum oferă angajaţilor posibilitatea de a experimenta distracţia la volan fără emisii locale.

“Performanţa palpitantă a MINI Electric se potriveşte perfect cu spiritul plin de pasiune al echipei Biogena”, explică Julia Ganglbauer, director general al Biogena.

Cu MINI Cooper SE, mobilitatea electrică în traficul urban este combinată pentru prima dată cu caracteristicile tipice mărcii ale originalului din segmentul premium al automobilelor de clasă mică. De la lansarea sa pe piaţă în 2020, peste 30.000 de unităţi au fost deja vândute în întreaga lume. Aceste date sunt subliniate în mod special de prima jumătate a anului 2021, când vânzările globale ale tuturor modelelor MINI electrificate reprezintă deja peste 15% din total. În România, MINI Cooper SE se bucură de un succes extraordinar, cu o cotă deja de 25% din totalul vânzărilor naţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *