free download 78 travel guides written by experts

Millennium Bank refinanteaza toate creditele unei companii printr-un singur produs

Millennium Bank oferă o facilitate destinată companiilor pentru refinanţarea creditelor de capital de lucru, de investiţii sau leasing, şi anume Creditul pentru Consolidarea Datoriilor.

„Creditul de Consolidare a Datoriilor îmbunătăţeşte lichiditatea campaniilor şi controlul asupra afacerii prin consolidarea datoriilor bancare şi/sau restructurarea scadenţei acestora. Acest produs reconfirmă strategia Millennium Bank de a oferi clienţilor soluţii financiare eficiente, care asigură confort şi flexibilitate”, a declarat Dana Feher, Head of Corporate Banking Products la Millennium Bank. Prin achiziţionarea Creditului pentru Consolidarea Datoriilor, procesul de gestionare a datoriilor este simplificat. Astfel, clientul va achita o singură rată lunară care poate fi mai mică decât totalul ratelor lunare anterioare. Valuta în care se acordă noul credit poate fi adaptată în funcţie de nevoile clientului, iar relaţia contractuală se desfăşoară cu o singură bancă. Soluţia financiară de la Millennium Bank se axează pe două componente: înlocuirea tuturor creditelor rămase de rambursat cu un singur credit, contractat de la Millennium Bank, şi rescandenţarea datoriilor.

Creditul de Consolidare a Datoriilor se acordă pe o perioadă de până la 60 de luni, în RON, EUR, USD, CHF sau GBP. Perioada de graţie este de până la şase luni.

Pentru promovarea acestui produs, Millennium Bank desfăşoară o campanie de comunicare în presa scrisă şi online, între 15 septembrie şi 10 octombrie 2008. Conceptul creativ subliniază ideea că, de cele mai multe ori, cea mai potrivită alegere este soluţia cea mai simplă. În cazul Creditului pentru Consolidarea Datoriilor, beneficiile sunt simplificarea plăţii ratelor şi uşurinţa de a le gestiona. GMP Advertising a dezvoltat conceptul creativ, iar Initiative Media s-a ocupat de achiziţionarea spaţiului media.

Echipa Millennium Bank care a dezvoltat campania este formată din Dana Feher – Head of Corporate Banking Products, Mihaela Mihai – Product Manager Corporate Loans, Cristina Bold – Head of  Corporate Communications, Ioana Popa – Brand & Communication Manager şi Cristiana Sintescu – Merchandising Specialist.

Bucuresti, 17.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *